Putintseva, numărul 28 mondial, se află printre jucătoarele care și-au exprimat nemulțumirea față de faptul că vor fi nevoite să stea în carantină timp de 14 zile, fără posibilitatea de a ieși la antrenamente, după ce au fost găsite cazuri de coronavirus la trei zboruri care au ajuns în Australia.
Vor fi nevoiți să stea carantinați total 72 de sportivi și alte 143 de persoane după ce trei zboruri spre Melbourne au avut cazuri de coronavirus la bord.
Drept urmare, Putintseva a găsit o modalitate inedită de a se menține în formă înainte de Australian Open: antrenamentele între patru pereți.
Australian Open
Kohlschreiber - Cecchinato - Australian Open
ACUM 10 MINUTE
Nu a fost singura: și Belinda Bencic se antrenează în cameră. Ea a postat un videoclip pe contul său de Twitter alături de descrierea: ”Nu e suprafața care trebuie, dar nu contează”.

Australian Open va începe la data stabilită

Craig Tiley, directorul Australian Open, a confirmat că turneul va avea loc așa cum a fost plănuit, începând cu 8 februarie.
”Evaluăm programul dinainte de Australian Open pentru a vedea ce putem face ca să ajutăm acești sportivi”, a declarat Tiley pentru Nine Network.
AUSTRALIAN OPEN VA AVEA LOC AȘA CUM A FOST PROGRAMAT ȘI VOM FACE TOT CE PUTEM PENTRU A NE ASIGURA CĂ ACEI SPORTIVI AU CELE MAI BUNE ȘANSE.