Fără să evolueze la niciun turneu în 2020, Bianca Andreescu a reveni în circuit anul acesta, la Australian Open, acolo unde a ajuns până în turul secund, unde a fost eliminată de Su-Wei Hsieh. Apoi, sportiva din Canada a rămas în Australia pentru un turneu organizat la Melbourne. Acolo, Bianca a ajuns până în penultimul act, dar acolo a fost învinsă de Bouzkova în trei seturi disputate.
Acum, Bianca Andreescu are de gând să ia o pauză mai lungă, după ce a declarat forfait pentru turneele de la Adelaide (Australia, 21 – 27 februarie) și Doha (Qatar, 1-6 martie), ambele de categorie WTA 500. Drept urmare, presa din Canada este îngrijorată în privința viitorului Biancăi Andreescu.

Bianca Andreescu, fără continuitate în circuitul feminin de tenis. Canadienii, îngrijorați

Roland-Garros
EXCLUSIV | Bianca Andreescu, mesaj special pentru Simona Halep! Ce le-a transmis fanilor din România
25/05/2022 LA 20:28
Clasată acum pe locul 9 WTA, Bianca Andreescu a avut un an 2019 de neuitat. Atunci, ea a cucerit primul și singurul titlu de Grand Slam de până acum, US Open, după o finală disputată cu Serena Williams. Canadianca a pătruns și în top 10 WTA, dar de atunci nu a mai reușit să scape de problemele medicale.
Drept urmare, jurnaliștii de la CBC se întreabă dacă Bianca va putea concura la cel mai înalt nivel din nou: "Chiar și în 2019, când a avut acea ascensiune remarcabilă, disponibilitatea Biancăi a fost o întrebare constantă. O luăm din nou acum?", a notat sursa citată, potrivit SpotMedia. Situația Biancăi Andreescu a fost comparată cu cea a argentinianului Juan Martin del Potro de fosta jucătoare, Mary Carillo, care a adus în discuție ghinionul pe care-l au în comun cei doi tenismeni.
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
19/05/2022 LA 14:51
Internazionali BNL d'Italia
Swiatek bate la porțile istoriei! Bornele uluitoare atinse după ce a învins-o pe Andreescu, la Roma
13/05/2022 LA 15:46