Fără să evolueze la niciun turneu în 2020, Bianca Andreescu a reveni în circuit anul acesta, la Australian Open, acolo unde a ajuns până în turul secund, unde a fost eliminată de Su-Wei Hsieh. Apoi, sportiva din Canada a rămas în Australia pentru un turneu organizat la Melbourne. Acolo, Bianca a ajuns până în penultimul act, dar acolo a fost învinsă de Bouzkova în trei seturi disputate.
Acum, Bianca Andreescu are de gând să ia o pauză mai lungă, după ce a declarat forfait pentru turneele de la Adelaide (Australia, 21 – 27 februarie) și Doha (Qatar, 1-6 martie), ambele de categorie WTA 500. Drept urmare, presa din Canada este îngrijorată în privința viitorului Biancăi Andreescu.

Bianca Andreescu, fără continuitate în circuitul feminin de tenis. Canadienii, îngrijorați

US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
Clasată acum pe locul 9 WTA, Bianca Andreescu a avut un an 2019 de neuitat. Atunci, ea a cucerit primul și singurul titlu de Grand Slam de până acum, US Open, după o finală disputată cu Serena Williams. Canadianca a pătruns și în top 10 WTA, dar de atunci nu a mai reușit să scape de problemele medicale.
Drept urmare, jurnaliștii de la CBC se întreabă dacă Bianca va putea concura la cel mai înalt nivel din nou: "Chiar și în 2019, când a avut acea ascensiune remarcabilă, disponibilitatea Biancăi a fost o întrebare constantă. O luăm din nou acum?", a notat sursa citată, potrivit SpotMedia. Situația Biancăi Andreescu a fost comparată cu cea a argentinianului Juan Martin del Potro de fosta jucătoare, Mary Carillo, care a adus în discuție ghinionul pe care-l au în comun cei doi tenismeni.
US Open
O frază i-a schimbat întreaga carieră finalistei de la US Open, Leylah Fernandez
10/09/2021 LA 06:57
US Open
"Star absolut!". Britanicii se înclină în fața noii "regine", Emma Răducanu. Reacții uimitoare
10/09/2021 LA 06:21