Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ora de start a meciului Simona Halep - Harriet Dart, din optimile de finală de la Birmingham. Anunțul organizatorilor

Irina Aldea

Actualizat 14/06/2022 la 20:10 GMT+3

Simona Halep și Harriet Dart se vor întâlni mâine la Birmingham pentru a doua oară în circuit. Organizatorii au anunțat ora de start a partidei, după ora 16.00, ora României.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep s-a calificat luni în optimile de finală la turneul de la Birmingham după ce a făcut un meci foarte bun în compania ucrainencei Lesia Tsurenko. Pentru un loc în sferturile de finală, sportiva noastră se va duela cu favorita gazdelor, britanica Harriet Dart, ocupanta locului 106 WTA.
Dacă Halep a trecut de Tsurenko în primul tur, Dart a trecut de Camila Osorio (61 WTA), în urma unei prestații foarte bune a britanicei, scor 6-2, 6-0, într-o partidă care a durat numai 70 de minute.După meciul cu Tsurenko, Simona Halep a declarat că nu știe la ce să se aștepte în partida cu Dart, deoarece nu a jucat niciodată împotriva britanicei. Românca a uitat că a jucat împotriva acesteia în 2020, în turul al doilea de la Australian Open. Partida respectivă a fost câștigată de româncă cu 6-2, 6-4.
picture

Australian Open : Halep - Dart (rezumat)

CITEȘTE ȘI:

Ora de start a meciului Simona Halep - Harriet Dart, în optimile de finală la Birmingham

Partida dintre Simona Halep și Harriet Dart a fost programată a treia pe terenul central de la Birmingham, după încheierea meciurilor Cîrstea - Krunic (cu începere la ora 13) și Garcia - Boulter. Asta înseamnă că va începe după ora 16, ora României.
Simona Halep va participa abia pentru a 2-a oară la turneul de la Birmingham, care are o istorie de 40 de ani. Prima dată se întâmpla în 2015, când sportiva noastră se oprea în sferturi, fiind învinsă în 3 seturi de Kristina Mladenovic. Simona Halep joacă la Birmingam primele meciuri pe iarbă în ultimii 3 ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo