Simona Halep s-a calificat în optimile de finală la Birmingham după ce a trecut de Lesia Tsurenko cu scorul de 6-1, 6-4, după o oră și 18 minute de joc. În continuare, Simona se va duela britanica Harriet Dart, ocupanta locului 106 WTA. Aceasta din urmă a trecut de Camila Osorio cu scorul de 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 18 minute de joc.
Simona Halep și Harriet Dart s-au întâlnit până acum o singură dată în circuit, la Australian Open în 2020, în turul al doilea. Atunci, românca s-a impus fără mari emoții, cu scorul de 6-2, 6-4. Totuși, Simo a uitat acel meci pentru că la interviul de după meci a spus că nu a mai întâlnit-o niciodată pe sportiva din Marea Britanie, beneficiară a unui wildcard.
CITEȘTE ȘI:
Western & Southern Open
Halep a prezentat un antrenament inedit, după retragerea de la Cincinnati! Remarca lui Mouratoglou
ACUM 10 ORE

Simona Halep "a gafat" la interviu după victoria cu Tsurenko, la Birmingham

"Nu am jucat niciodată împotriva ei, doar am urmărit-o pe ea jucând de foarte multe ori, nu știu la ce să mă aștept pentru că nu am jucat, dar voi vedea. Eu sunt pregătită și voi da totul să obțin victoria", a spus Simona Halep despre următoarea ei adversară de la Birmingham, Harriet Dart.
Simona Halep va participa abia pentru a 2-a oară la turneul de la Birmingham, care are o istorie de 40 de ani. Prima dată se întâmpla în 2015, când sportiva noastră se oprea în sferturi, fiind învinsă în 3 seturi de Kristina Mladenovic. Simona Halep joacă la Birmingam primele meciuri pe iarbă în ultimii 3 ani.
Tenis
Mouratoglou, "dat pe spate" la Cincinnati de Simona Halep! Remarca francezului: "E o maestră"
ACUM 18 ORE
Tenis
Simona Halep a dezvăluit la Cincinnati cu ce star din ATP e prietenă: "Vorbim mereu"
ACUM 19 ORE