Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep și-a aflat adversara din semifinalele turneului de la Birmingham! Cu cine va juca

Bianca Dumitru

Publicat 17/06/2022 la 21:22 GMT+3

Simona Halep s-a calificat în semifinale la turneul de 250 de puncte WTA de la Birmingham, după ce a trecut în minimum de seturi de Katie Boulter, din Marea Britanie. Pentru un loc în finala competiției, Halep o va înfrunta pe Beatriz Haddad Maia.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep, favorita numărul 2 de pe tabloul principal de simplu, s-a calificat în penultimul act la Birmingham, după ce a trecut de Katie Boulter în minimum de seturi, scor 6-4, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute de joc.
Pentru un loc în finala turneului WTA 250, fostul lider mondial va da peste Beatriz Haddad Maia. Brazilianca de pe locul 32 WTA a trecut în această seară, în sferturile de finală ale competiției, de Camila Giorgi (locul 26 WTA), în două seturi, scor 6-3, 6-2.
Simona Halep și Beatriz Haddad Maia s-au mai întâlnit de două ori până acum în circuitul WTA. Prima întâlnire dintre cele două a avut loc în 2017, la Wimbledon, iar cea de-a doua s-a petrecut la începutul acestui an, la Australian Open.
În ambele meciuri, românca s-a impus în câte două seturi, la Melbourne cedând doar două game-uri.
Citește și:

Shuai Zhang - Sorana Cîrstea, de la ora 13:00. Halep joacă după

Organizatorii competiției de la Birmingham au anunțat și orele de start ale partidelor din semifinalele turneului WTA 250. Sorana Cîrstea, care a trecut azi de Donna Vekic în trei seturi, scor 7-5, 3-6, 4-6, o va înfrunta pe Shuai Zhang pentru primul loc în finală de la ora 13:00.
Ulterior, după încheierea acestei partide, Simona Halep va juca împotriva lui Beatriz Haddad Maia. Meciul va începe, cel mai probabil, după ora 14:45.
Duminică, Sorana Cîrstea și Simona Halep au șansa de a se înfrunta în finala turneului WTA 250 de la Birmingham, dacă vor reuși să se impună în partidele de mâine, care vor fi transmise în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol