Simona Halep, favorita numărul 2 de pe tabloul principal de simplu, s-a calificat în penultimul act la Birmingham, după ce a trecut de Katie Boulter în minimum de seturi, scor 6-4, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 16 minute de joc.
Pentru un loc în finala turneului WTA 250, fostul lider mondial va da peste Beatriz Haddad Maia. Brazilianca de pe locul 32 WTA a trecut în această seară, în sferturile de finală ale competiției, de Camila Giorgi (locul 26 WTA), în două seturi, scor 6-3, 6-2.
Simona Halep și Beatriz Haddad Maia s-au mai întâlnit de două ori până acum în circuitul WTA. Prima întâlnire dintre cele două a avut loc în 2017, la Wimbledon, iar cea de-a doua s-a petrecut la începutul acestui an, la Australian Open.
Wimbledon
Ora de start a meciului Simona Halep - Magdalena Frech, în turul 3 la Wimbledon
ACUM 8 ORE
În ambele meciuri, românca s-a impus în câte două seturi, la Melbourne cedând doar două game-uri.
Citește și:

Shuai Zhang - Sorana Cîrstea, de la ora 13:00. Halep joacă după

Organizatorii competiției de la Birmingham au anunțat și orele de start ale partidelor din semifinalele turneului WTA 250. Sorana Cîrstea, care a trecut azi de Donna Vekic în trei seturi, scor 7-5, 3-6, 4-6, o va înfrunta pe Shuai Zhang pentru primul loc în finală de la ora 13:00.
Ulterior, după încheierea acestei partide, Simona Halep va juca împotriva lui Beatriz Haddad Maia. Meciul va începe, cel mai probabil, după ora 14:45.
Duminică, Sorana Cîrstea și Simona Halep au șansa de a se înfrunta în finala turneului WTA 250 de la Birmingham, dacă vor reuși să se impună în partidele de mâine, care vor fi transmise în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Wimbledon
Meciul cu Frech, "o formalitate" pentru Simona Halep la Wimbledon! Pronosticul dat de americani
ACUM 11 ORE
Wimbledon
Frech vrea să obțină prima victorie în fața Simonei Halep la Wimbledon! "Mă aștept la un meci greu"
ACUM 15 ORE