Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, extrem de încântată de evoluția din optimile turneului de la Birmingham: "Peste așteptările mele"

Bianca Dumitru

Publicat 15/06/2022 la 17:42 GMT+3

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Birmingham, după ce a trecut în două seturi de Aleksandra Krunic. La finalul partidei, românca s-a declarat uimită de ceea ce a reușit să demonstreze pe teren.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea pare că se află într-o formă extraordinară. Românca s-a calificat astăzi, fără emoții, în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Birmingham, după ce a învins-o în două seturi pe Aleksandra Krunic, scor 6-1, 6-1, la capătul a doar 72 de minute de joc.
La finalul meciului, sportiva de pe locul 36 WTA, a vorbit despre prestația sa din optimile competiției. Sorana Cîrstea s-a arătat încântată de ceea ce a arătat pe teren și a evidențiat faptul că i-a ieșit tot ceea ce și-a propus.
De asemenea, Cîrstea, care a mai ajuns o singură dată în sferturi la Birmingham, în 2013, a comentat întregul său parcurs în tenis, dezvăluind că este mândră de tot ceea ce a reușit în circuit.
"Sunt foarte, foarte fericită, a fost un joc peste așteptările mele. A fost de vis. Totul mi-a ieșit. Nu pot să cer mai mult decât am făcut azi. E senin, publicul a fost extraordinar. A fost o zi bună pentru mine la serviciu.
Citește și:
Pentru mine, vârsta este doar un număr. Am spus-o de multe ori că nu mă gândesc la ani, la clasament și nu mă deranjează că înaintez în vârstă. În fiecare an învățăm din viață și din greșeli.
Sunt extem de mândră cu ce am realizat în toți acești ani. Sunt mândră pentru că joc tenis, am început de la patru ani o călătorie extrem de plăcută pentru mine. Tenisul este un sport care poate da speranțe și sunt foarte mândră că pot fi parte din acest sport", a declarat Sorana Cîrstea.
Pentru sportiva de pe locul 36 WTA urmează, în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Birmingham, duelul cu învingătoarea din meciul Caty McNally - Donna Vekic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo