Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Motive de îngrijorare înainte de Wimbledon! Sorana Cîrstea s-a retras în meciul din primul tur la Eastbourne

Irina Aldea

Publicat 20/06/2022 la 19:54 GMT+3

Sorana Cîstea nu a reușit să ducă la bun sfârșit meciul din primul tur de la Eastbourne cu ucraineanca Anhelina Kalinina și s-a retras în setul secund, acuzând probleme medicale.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea a ajuns până în semifinale la Birmingham, cedând acolo în fața chinezoaicei Shuai Zhang, iar în această săptămână trebuia să joace la WTA Eastbourne. Românca a trebuit s-o înfrunte în primul tur pe ucraineanca Anhelina Kalinina, ocupanta locului 36 WTA.
Din păcate pentru Sorana, ea a trebuit să se retragă în setul secund după ce-l cedase pe primul la 0 (la scorul de 0-6, 1-2). Sportiva din Târgoviște a acuzat probleme medicale și a abandonat, cu doar o săptămână înainte de debutul celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon.
CITEȘTE ȘI:

Sorana Cîrstea s-a retras în primul tur la Eastbourne acuzând probleme medicale

După ce a pierdut în mod clar setul 1, fără a-și adjudeca vreun game, Sorana Cîrstea a cerut intervenția echipei medicale în pauza dintre seturi. Medicii ajunși pe teren i-au luat sportivei noastre temperatura și i-au transmis că e aptă să revină pe teren, dar starea de rău a sportivei s-a accentuat.
Prin urmare, în turul doi al turneului de la Eastbourne, va merge Anhelina Kalinina și se va duela cu Maria Sakkari (5 WTA). Sportiva noastră va avea la dispoziție 6 zile pentru a se recupera și pentru a încerca să obțină un rezultat bun la Wimbledon, turneu în cadrul căruia a ajuns cel mai departe în turul 3 (2009, 2012, 2017, 2021).
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie-10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo