Bianca Andreescu, în prezent pe locul 5 WTA, a reprezentat revelația anului 2019. Jucătoarea de tenis din Canada a uimit cu evoluțiile ei excelente în acest sezon competițional, care a culminat cu titlul de la US Open. Managerul Simonei Halep a vorbit despre parcursul din acest an al Biancăi Andreescu.
Campioană la Roland Garros în 1978, Virginia Ruzici s-a declarat impresionată de ce a reușit jucătoarea de origine română: "A fost surpriza anului. Am vorbit puțin cu ea la Roland Garros și avea atunci probleme la umăr. Nimeni nu se aștepta ca ea să câștige la US Open, deși avea deja în palmares Indian Wells-ul. Faptul că a câștigat un turneu de Mare Șlem la 19 ani este ceva ce s-a întâmplat mai rar în ultimii ani și denotă faptul că tinerele încep să scoată capul. Câștigând Indian Wells, Toronto, e clar că suprafața ei de predilecție este cimentul", a spus Ruzici pentru Gazeta.
În acest an, Bianca a făcut un salt de peste 100 de locuri în clasamentul WTA și a încheiat sezonul pe poziția a cincea. LaUS Open, Bianca a învins-o pe Serena Williams pentru a cuceri primul ei titlu de Grand Slam din carieră.
Roland-Garros
EXCLUSIV | Bianca Andreescu, mesaj special pentru Simona Halep! Ce le-a transmis fanilor din România
ACUM 21 ORE
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
19/05/2022 LA 14:51
Internazionali BNL d'Italia
Swiatek bate la porțile istoriei! Bornele uluitoare atinse după ce a învins-o pe Andreescu, la Roma
13/05/2022 LA 15:46