Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu, victorie în primul tur la Charleston, după o victorie muncită cu Wang! Peste cine va da în turul 2

Bianca Dumitru

Actualizat 05/04/2022 la 12:11 GMT+3

Irina Begu s-a calificat în această dimineață în turul 2 al turneului de la Charleston, trecând în două seturi de chinezoaica Xinyu Wang, scor 6-7 (2), 4-6.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

În această dimineață, Irina Begu a obținut calificarea în turul 2 al turneului de la Charleston. Românca de pe locul 66 WTA a învins-o în două seturi pe chinezoaica Xinyu Wang, scor 6-7 (2), 4-6, la capătul a două ore și un minut de joc.
Primul set a fost echilibrat, Begu reușind să-l adjudece în tie break, unde nu i-a lăsat sportivei de pe locul 88 WTA nicio șansă. În setul 2, românca a condus cu 4-1, dar a fost apoi egalată, pentru a reveni în cele din urmă și a obține victoria.
După meci, Begu, care participă la primul ei turneu pe zgură din acest sezon, a recunoscut că nu i-a fost atât de ușor să se impună din cauza emoțiilor, dar s-a arătat fericită că a reușit să câștige.
"E mereu să joci în prima rundă mai ales după ce schimbi suprafața. Am fost puțin emoționată pe teren, nu am avut atitudinea bună, dar câteodată trebuie să lupți și cu asta. Sunt fericită că am mers mai departe", a spus Irina Begu.
Pentru româncă, în turul 2 la Charleston urmează duelul cu învingătoarea din partida Sophie Chang și Ajla Tomljanovic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo