Mare favorit la competițiile de la New York, Novak Djokovic nu are liniște pe deplin. Sârbul s-a retras ieri din proba de dublu a turneului de la Cincinnati din cauza unor probleme la gât. El, împreună cu al lui compatriot, Filip Krajinovic, ar fi trebuit să-i înfrunte în primul tur al probei de dublu pe americanii Tommy Paul și Frances Tiafoe. Djokovic și Krajinovic au fost înlocuiți pe tablou de alți doi sârbi.
Pentru echipa lui Djokovic, durerea de la gât a campionului sârb reprezintă un mare semn de alarmă, asta pentru că urmează două turnee dificile pentru Nole, chiar dacă este principalul favorit. El va începe în proba de simplu de la Cincinnati împotriva lituanianului Richard Berankis, locul 72 ATP. Cei doi s-au mai întâlnit până în prezent o singură dată, chiar la US Open, în 2013. Djokovic s-a impus atunci fără probleme în trei seturi.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
IERI LA 20:44

Turneul ATP de la Cincinnati, în direct pe Eurosport

Meciul dintre Novak Djokovic și Richard Berankis va avea loc în această seară, de la ora 23, în direct pe Eurosport 2. Djokovic, până să afle dacă problema de la gât este una serioasă, se pregătește să fie în formă maximă atât la Cincinnati, cât și la US Open, turneu la care va fi singurul prezent dintre cei trei coloși ai sportului alb.
Djokovic este neînvins în acest an (18 victorii) și speră că va continua pe această linie și la turneele americane. US Open este cel de-al 2-lea turneu de grand-slam al anului, după ce Wimbledon-ul a fost anulat, iar Roland Garros-ul a fost amânat și se va disputa în toamnă. Competiția de la Flushing Meadows va debuta pe 31 august și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51
Tenis
Novak Djokovic le-a răspuns rușilor care l-au rugat să boicoteze Wimbledon-ul! Mesajul lui Nole
16/05/2022 LA 16:11