Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ora de start a meciului dintre Simona Halep și Veronika Kudermetova, din turul 2 al turneului de la Cincinnati

Bianca Dumitru

Publicat 17/08/2022 la 10:07 GMT+3

Simona Halep s-a calificat noaptea trecută în turul 2 al turneului WTA 1.000 de la Cincinnati. Românca o va înfrunta pentru un loc în optimi pe Veronika Kudermetova, meciul fiind programat în noaptea de miercuri spre joi.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a revenit noaptea trecută pe teren la Cincinnati după titlul cucerit la Toronto. Românca, ocupanta locului 6 WTA, s-a calificat în turul secund după ce a trecut cu 6-4, 3-6, 6-3 de Anastasia Potapova, la capătul unui meci care a durat două ore și 15 minute de joc.
Partida a fost întreruptă de ploaie după doar câteva game-uri, iar Simona a fost vizibil deranjată de probleme la coapse, pe lângă oboseala acumulată după turneul câștigat la Toronto.
Pentru un loc în optimile competiției de la Cincinnati, fostul lider WTA o va înfrunta pe Veronika Kudermetova (locul 20 mondial), care s-a impus în partida din manșa inaugurală contra cehoaicei Barbora Kerjcikova, scor 6-3, 6-3.
Halep și Kudermetova s-au mai întâlnit de trei ori până acum, iar românca s-a impus de fiecare dată. Ultima oară cele două s-au înfruntat la începutul acestui an, atunci când Simona a învins-o pe rusoaică în ultimul act al turneului Melbourne Summer Set, cu 6-2, 6-3.
Duelul dintre Simona Halep și Veronika Kudermetova, din turul 2 al competiției de la Cincinnati, va avea loc în noaptea de miercuri spre joi. Partida va începe nu mai devreme de ora 1:30, ora României, fiind programată după meciul dintre Madison Keys și Jelena Ostapenko, care se joacă de la ora 00:00, ora României.
Citește și:

Simona Halep, reacție de mare luptătoare după calificarea în turul 2 la Cincinnati

Noaptea trecută, după ce s-a calificat cu greu în turul 2 la Cincinnati, fiind vizibil lipsită de energie după turul de forță de la Toronto, Simona Halep a declarat că nu i-a fost ușor să se concentreze și le-a mulțumit fanilor că au ajutat-o să câștige.
"Doar am luptat până la final, ea e o luptătoare de asemenea, o jucătoare puternică, amândouă am avut un meci foarte bun, eu am fost obosită, dar e mereu minunat să termin cu o victorie.
Publicul m-a ajutat fără doar și poate, vă mulțumesc tuturor pentru sprijin. E mereu foarte plăcut să vă am alături, m-ați ajutat să trec mai departe.
Nu e ușor să mă concentrez iar la joc după un titlu, dar am vrut să vin aici și să lupt. Fiecare meci e important și am dat totul azi pe teren. Mă voi bucura de ce se întâmplă acum. Voi lua meci cu meci și voi vedea cât de departe pot ajunge", a declarat Simona Halep, după meciul cu Anastasia Potapova.
Turneul masculin de la Cincinnati este în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo