Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati, înaintea duelului din turul secund cu Veronika Kudermetova

Irina Aldea

Actualizat 17/08/2022 la 23:49 GMT+3

Simona Halep s-a retras din cadrul turneului de la Cincinnati, cu câteva ore înaintea partidei pe care trebuia să o dispute în turul al doilea cu Veronika Kudermetova.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati, cu câteva ore înaintea partidei pe care trebuia să o dispute în turul al doilea al turneului din Ohio cu Veronika Kudermetova.
După o săptămână lungă la Toronto, acolo unde a câștigat turneul, dar și în urma unui meci extrem de solicitant din punct de vedere fizic în primul tur contra Anastasiei Potapova, Simona Halep a decis să se retragă din turneu, din cauza unor probleme la coapsa dreaptă.
Pentru Simona Halep urmează acum turneul de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care va avea loc în perioada 29 august-11 septembrie și va fi transmis în direct și în exclusivitate de Eurosport și Eurosport Player.
Știre inițială
Simona Halep a venit la turneul de la Cincinnati după succesul răsunător de la Toronto. Sportiva noastră a fost vizibil obosită în meciul cu Anastasia Potapova și chiar dacă a fost adesea împiedicată să facă pasul decisiv spre victorie în meciul din turul 1, Simona s-a impus la capătul unui meci foarte disputat de 2 ore și 15 minute de joc cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3.
Acum, pentru un loc în optimile de finală, Simona Halep va întâlni la turneul din Ohio o altă rusoaică, pe Veronika Kudermetova, ocupanta locului 20 WTA, cea care s-a impus în partida din primul tur contra cehoaicei Barbora Kerjcikova (19 WTA), scor 6-3, 6-3. Și pentru această partidă, Simona Halep este favorită, în ciuda problemelor fizice întâmpinate în runda inaugurală.
CITEȘTE ȘI:

Simona Halep nu a pierdut niciun set până acum cu Veronika Kudermetova

Simona Halep și Veronika Kudermetova s-au întâlnit de trei ori până acum, iar românca s-a impus de fiecare dată în mod clar, fără a ceda set. Ultima oară s-au întâlnit la începutul acestui an, atunci când Simona Halep a învins-o pe Kudermetova cu 6-2, 6-3, în ultimul act al turneului Melbourne Summer Set. Anterior, ele s-au înfruntat la turneul de la Moscova, în 2021, când Simona s-a impus cu scorul de 6-1, 7-6. Prima lor confruntare a avut loc în 2021 la Australian Open, când Simona a cedat doar 4 game-uri: 6-1, 6-3.
Dacă va trece de Kudermetova, Simona Halep se va întâlni în optimile de finală de la Cincinnati cu învingătoarea meciului dintre Paula Badosa, favorita numărul 3, și Ajla Tomljanovic. Cu oricare dintre ele, Simona are avantajul întâlnirilor directe, însă rămâne de văzut cât de bine se va recupera după oboseala acumulată la Toronto și în primul meci de la Cincinnati.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo