Ocupant al locului 26 ATP, John Isner a atins o bornă incredibilă în circuitul masculin de tenis. Americanul în vârstă de 36 de ani l-a învins în turul inaugural la Cincinnati pe norvegianul Cameron Norrie, cu scorul de 4-6, 7-6(5), 6-4, după două ore și 3 minute de joc. Isner a servit nu mai puțin de 26 de ași în acest meci, depășind borna de 13.000 de ași dați în întreaga lui carieră, un număr pe care doar Ivo Karlovic l-a mai atins în trecut.
În continuare, americanul îl va întâlni pe Jannik Sinner. După ce 26 de ași dați în meciul cu Norrie, John Isner a ajuns la 13,004 în întreaga carieră. Singurul care-l întrece pa american în acest clasament este croatul Ivo Karlovic, care a reușit 13,709 în întreaga carieră. După meciul din primul tur, Isner s-a arătat fericit cu borna atinsă în tenisul mondial masculin.
Tokyo 2020
Cine o să joace tenis la Jocurile Olimpice?! Absențe importante la Tokyo! Djokovic, indecis
13/07/2021 LA 14:12

John Isner a intrat definitiv în istorie

"Foarte tare! Știam că sunt la o distanță considerabilă de Ivo, dar poate că voi reuși să dobor recordul lui. Dacă se va retrage în curând, atunci recordul lui va fi cu siguranță un reper pentru mine, pare un obiectiv posibil de atins. Aș vrea să fiu eu cel care deține acest record, nu mă voi retrage prea curând, voi vedea dacă pot ajunge acolo", a spus Isner la Cincinnati.
Având în vedere diferența de vârstă dintre cei 2 (Ivo Karlovic are 42 de ani), John Isner are toate șansele în viitor să ajungă pe primul loc în topul jucătorilor cu cei mai mulți ași serviți în istoria sportului alb. Rămâne de văzut cât timp va mai rezista croatul în circuitul mondial de tenis.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Wimbledon
Djokovic a avut o dorinţă specială înainte de semifinalele Wimbledon. Organizatorii nu au ţinut cont
09/07/2021 LA 09:22
Wimbledon
#MeciuriMemorabile Wimbledon 2010 | John Isner - Nicolas Mahut, cel mai lung meci din istorie
08/07/2021 LA 09:21