Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tsitsipas, calificare în optimile de la Cincinnati! Gael Monfils, într-o galerie selectă după victoria de aseară

Alex Masgras

Publicat 19/08/2021 la 09:11 GMT+3

Stefanos Tsitsipas s-a calificat în optimile de finală ale turneului Masters 1000 de la Cincinnati, în timp ce Gael Monfils a intrat într-o galerie selectă după victoria de aseară.

Stefanos Tsitsipas à Toronto en 2021

Credit imagine: Getty Images

După ce favoritul numărul 1 al turneului de la Cincinnati, Daniil Medvedev, s-a calificat la pas în optimile de finală, a venit rândul ca cel de-al doilea favorit să arate ce poate. Venit după semifinale la Toronto, Tsitsipas l-a învins în turul al doilea pe Sebastian Korda (45 ATP), scor 7-6(5), 6-3. Pentru Tsitsipas urmează partida din optimi cu italianul Lorenzo Sonego (27 ATP), cel care l-a învins în turul al doilea pe Tommy Paul (56 ATP), scor 7-6(9), 6-2.

Gael Monfils, victoria numărul 500 a carierei

Francezul Gael Monfils (22 ATP), fostul 1 număr mondial de la juniori, a obținut victoria cu numărul 500 a carierei sale. Cu 10 titluri în palmares, două semifinale de Grand Slam, două finale de Cupa Davis și trei finale de Masters 1000, francezul de 34 de ani l-a învins seara trecută pe australianul Alex de Minaur (18 ATP), scor 6-3, 7-5, devenind al doilea francez după Richard Gasquet care atinge această performanță.
Odată cu această victorie, Gael Monfils a devenit al 11-lea jucător în activitate care reușește cel puțin 500 de victorii în circuitul ATP. "A trecut ceva timp de când am început să joc. Să fiu sincer, n-am știut că sunt așa aproape iar acum, dacă stau să mă gândesc, 500 chiar e un număr mare. Nu m-am gândit niciodată când am început să joc tenis că pot obține atâtea victorii", a spus Monfils după partidă. În turul următor, acesta îl va întâlni pe Andrey Rublev (7 ATP), favoritul numărul 4 al turneului de la Cincinnati.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo