Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Medvedev, încrezător după calificarea în semifinalele de la Cincinnati: "Pot să înving pe oricine"

Andrei Nicolae

Publicat 20/08/2022 la 08:27 GMT+3

Tenismenul rus a trecut de Taylor Fritz în sferturile Masters-ului de la Cincinnati și va da piept cu Stefanos Tsitsipas pentru un loc în ultimul act. Medvedev a vorbit la finalul partidei despre meciul făcut în fața americanului, dar și despre întreaga săptămâna avută în statul Ohio.

Daniil Medvedev

Credit imagine: Getty Images

Liderul mondial ATP și-a adjudecat victoria în două seturi, după o victorie muncită, scor 7-6, 6-3. În prima parte a meciului, niciunul dintre cei doi nu și-a pierdut serviciul și au mers cap la cap până în tie-break, unde rusul s-a impus în cele din urmă.
Fritz ar fi putut câștiga primul set, însă Medvedev a salvat trei mingi în momente critice. În setul secund, Daniil a făcut break-ul repede și a profitat de acesta până la final, câștigând astfel partida după o oră și 40 de minute de joc.
Tenismenul de 26 de ani a vorbit despre victoria în fața lui Fritz și consideră că se află la un nivel foarte bun. Rusul nu a ezitat să își felicite și adversarul, care l-a făcut să lupte pentru multe puncte.
"Al doilea set a fost mult mai bun decât primul, mai ales la început, când am reușit să intru în ritmul jocului. În general, da, sunt fericit cu nivelul meu. Dacă pot continua să joc așa, mai ales în timpul meciului, îmi pot crește nivelul.
Pot învinge pe oricine. Astăzi totul a mers bine în aproape toate momentele, iar de aceea am câștigat. Taylor este un jucător foarte bun, la fundul terenului nu mi-a lăsat mult spațiu, a lovit mingea tare, ca de obicei, câștigând multe puncte. Are potențial și a arătat asta de multe, multe ori", a declarat rusul, citat de puntodebreak.
Citește și:

Medvedev, despre parcursul de la Cincinnati

Liderul mondial are o săptămâna excelentă în Statele Unite, în pregătirea sa pentru turneul de mare șlem de la US Open. Rusul este aproape de o finală de Masters, chiar în locul în care a cucerit primul său turneu de acest calibru, în urmă cu trei ani.
"Toate turneele de Masters 1000 sunt tari, pentru că, spun din nou, începând cu prima rundă, joci împotriva unui oponent superior [față de alte turnee]. Primul tur dintr-un Masters este foarte dificil. În acest turneu [am jucat cu] Botic, iar la Montreal l-am înfruntat pe Kyrgios. Sunt fericit că sunt în semifinale, uitându-mă la cursul acestei săptămâni."
Bătălia dintre Daniil Medvedev și Stefanos Tsitsipas pentru un loc în finala de la Cincinnati se dă astăzi, în jurul orei 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo