Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dialog FA-BU-LOS între Djokovic și Alcaraz după finala de la Cincinnati! "Băiete, nu renunți niciodată"

Bianca Dumitru

Actualizat 21/08/2023 la 07:38 GMT+3

Novak Djokovic și Carlos Alcaraz au fost, noaptea trecută, protagoniștii unei finale incredibile în cadrul Masters-ului de la Cincinnati. După victoria în 3 seturi a sârbului, cei doi sportivi au avut un dialog amuzant pe teren, la festivitatea de premiere.

Rezumatul finalei incredibile, de aproape 4 ore, dintre Djokovic și Alcaraz, de la Cincinnati

Novak Djokovic l-a învins noaptea trecută, în finala Masters-ului de la Cincinnati, pe Carlos Alcaraz, la capătul unui meci fabulos, unul dintre cele mai frumoase din ultimii ani.
Betano Toronto & Cincinnati
Toată emoția de la turneele ATP de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Sârbul s-a impus în trei seturi, cu scorul de 7-5, 6-7 (7), 6-7 (4), după 3 ore și 50 de minute de joc, luându-și revanșa în fața lui Carlitos, care l-a învins în urmă cu doar câteva săptămâni, în finala de la Wimbledon.
După încheierea meciului, la festivitatea de premiere, cei doi sportivi au fost protagoniștii unui dialog amuzant. Djokovic i-a spus tânărului său adversar că îl încântă faptul că acesta nu renunță niciodată, deși și-ar dori să o facă din când în când pentru a evita punctele foarte lungi.
Alcaraz i-a răspuns imediat, spunând că ibericii nu mor niciodată, iar Nole și-a amintit de Rafael Nadal, precizând că a mai trecut prin astfel de momente.
  • Djokovic: "Băiete, nu renunți niciodată! Iisuse! Îmi place asta la tine. Dar uneori mi-aș dori să joci mai puține puncte ca astea..."
  • Alcaraz: "Spaniolii nu mor niciodată!"
  • Djokovic: "Am mai auzit asta. Sau am mai experimentat asta înainte."
Citește și:

Djokovic și Alcaraz s-au lăudat reciproc după finala de la Cincinnati

Ulterior, în cadrul discursului său, Novak Djokovic a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Carlos Alcaraz, evidențiind performanțele uriașe pe care acesta le-a reușit în ultimii ani.
"Atât de multe de spus, atât de puțină energie, să fiu sincer. Aș dori să-i întorc gândurile bune lui Carlos și echipei sale. Cu toții ne-am pierdut cuvintele în fața a ceea ce faci.
Ești o persoană și un campion incredibil! Mulți jucători nu reușesc să atingă aceste înălțimi în întreaga lor carieră. Ce ai reușit să faci în ultimii 2 ani este de necrezut", a spus Nole.
La rândul său, înainte de discursul sârbului, Alcaraz i-a mulțumit adversarului său pentru lecția pe care i-a dat-o pe teren, spunând că este incredibil să joace împotriva lui.
"Vreau să-l felicit pe Novak... Este uimitor să împart terenul cu tine, să învăț de la tine. Acest meci a fost foarte strâns, dar am învățat multe de la un campion ca tine", a declarat Alcaraz.
Turneul de Grand Slam de la US Open este programat în perioada 28 august - 10 septembrie și va fi transmis pe Eurosport și în aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo