Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eugenie Bouchard, fără cuvinte! Djokovic a surprins-o total pe canadiancă: "Avea fața roșie!"

Irina Aldea

Publicat 22/08/2023 la 14:31 GMT+3

Eugenie Bouchard a urmărit finala de la Cincinnati dintre Novak Djokovic și Carlos Alcaraz, iar canadianca s-a declarat uimită de ce a reușit să facă sârbul.

Rezumatul finalei incredibile, de aproape 4 ore, dintre Djokovic și Alcaraz, de la Cincinnati

Novak Djokovic a câştigat turneul ATP Masters 1.000 de la Cincinnatidupă ce l-a învins pe Carlos Alcaraz, liderul mondial, cu 5-7, 7-6 (9-7), 7-6 (7-4). Djokovic a avut nevoie de cinci mingi de meci şi de aproape 4 ore de joc (cel mai lung meci al anului disputat după sistemul cel mai bun din trei seturi) pentru a-şi lua revanşa în faţa spaniolului, care l-a învins în urmă cu cinci săptămâni în finala turneului de la Wimbledon.
Fostă ocupantă a locului 5 WTA, Eugenie Bouchard a fost uimită de prestația lui Novak Djokovic în finala turneului Masters de la Cincinnati. Novak a câștigat cel de-al 39-lea Masters din carieră, după ce l-a învins în finala epică pe liderul din ATP, Carlos Alcaraz, după o răsturnare de situație miraculoasă.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic a surprins-o pe Eugenie Bouchard cu prestația din finala de la Cincinnati

În setul al doilea, lui Novak i s-a făcut rău pe teren din cauza căldurii excesive și toată lumea a crezut că va renunța, dar sârbul nu a vrut să se dea bătut. A renăscut din propria-i cenușă, a produs o revenire de neuitat și a cucerit trofeul pe merit. Cu revenirea sa ireală, Nole a făcut-o pe Eugenie Bouchard, fosta finalistă de la Wimbledon, să exclame că nu-i vine să creadă.
"Nu-mi vine să cred că a întors meciul și a câștigat. Nu arăta deloc bine în setul al doilea, avea fața roșie, am crezut că se va retrage. Este cu adevărat incredibil ce a reușit. S-a împins până la limitele umanității în sport", a transmis Bouchard după finala epică din Ohio. Deci canadianca l-a criticat dur în trecut pe sârb, mai ales în perioada de foc a pandemiei de coronavirus, mai nou îl laudă cu fiecare ocazie pe care o are. Bouchard, care nu a ascuns niciodată că e o mare fană a lui Roger Federer, a recunoscut de curând că Novak Djokovic e cel mai mare tenismen din toate timpurile.
US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se vede în direct și în exclusivitate pe Eurosport și pe aplicația Eurosport în perioada 28 august - 10 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo