Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noi recorduri senzaționale stabilite de Novak Djokovic, după finala de poveste de la Cincinnati

Bianca Dumitru

Actualizat 21/08/2023 la 08:41 GMT+3

Novak Djokovic și Carlos Alcaraz au fost, noaptea trecută, protagoniștii unei finale incredibile în cadrul Masters-ului de la Cincinnati. După victoria în 3 seturi, sârbul a stabilit câteva noi recorduri impresionante.

Rezumatul finalei incredibile, de aproape 4 ore, dintre Djokovic și Alcaraz, de la Cincinnati

Novak Djokovic l-a învins noaptea trecută, în finala Masters-ului de la Cincinnati, pe Carlos Alcaraz, la capătul unui meci fabulos, unul dintre cele mai frumoase din ultimii ani.
Betano Toronto & Cincinnati
Toată emoția de la turneele ATP de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Sârbul s-a impus în trei seturi, cu scorul de 7-5, 6-7 (7), 6-7 (4), după 3 ore și 50 de minute de joc, luându-și revanșa în fața lui Carlitos, care l-a învins în urmă cu doar câteva săptămâni, în finala de la Wimbledon.
Grație victoriei obținute la Cincinnati, Djokovic a stabilit câteva noi recorduri, el devenind cel mai în vârstă campion al acestui turneu Masters.
În plus, pentru Nole, acesta este al 9-lea titlu ATP câștigat după ce a salvat mingi de meci de-a lungul turneului și al 4-lea în care a salvat mingi de meci în finală, după titlurile câștigate la Shanghai (2012), Wimbledon (2019) și Adelaide (2023).
Citește și:

Djokovic, noi recorduri senzaționale după victoria de la Cincinnati

Mai mult, Djokovic a ajuns la 1.069 de victorii obținute de-a lungul carierei în circuitul ATP, fiind depășit doar de Jimmy Connors (1.274) și Roger Federer (1.251).
Trofeul de la Cincinnati este cel de-al 39-lea titlu Masters și cel de-al 95-lea titlu ATP din cariera sârbului, care l-a depășit astfel pe Ivan Lendl, cu care era la egalitate (cu 94 de titluri). Doar Federer (103) și Connors (109) au mai multe titluri decât Nole.
De asemenea, succesul obținut în fața lui Carlos Alcaraz la Cincinnati îl duce pe Djokovic pe primul loc în topul sportivilor cu cele mai multe victorii obținute pe hard în fața liderului mondial, de când a apărut clasamentul ATP, în 1973. Sârbul l-a egalat pe Juan Martin del Potro, cu 10 astfel de rezultate.
Turneul de Grand Slam de la US Open este programat în perioada 28 august - 10 septembrie și va fi transmis pe Eurosport și în aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo