Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, entuziasmat că-l va înfrunta pe Carlos Alcaraz în finala de la Cincinnati! Mesajul sârbului

Nicu Savin

Actualizat 20/08/2023 la 13:07 GMT+3

Novak Djokovic - Carlos Alcaraz va fi marea finală de la Cincinnati. Cei mai buni jucători din lume au avut parte de meciuri dificile în penultimul act, dar au trecut cu bine peste și își vor disputa un nou titlu. Nole s-a arătat entuziasmat de un nou duel cu liderul mondial și a subliniat că este ceva extraordinar pentru tenis că primii doi jucători din lume vor juca cu trofeul pe masă.

Djokovic-Alcaraz

Credit imagine: Eurosport

La puțin peste o lună de la finala memorabilă de la Wimbledon, Novak Djokovic și Carlos Alcaraz vor juca din nou cu un trofeu pe masă, de data aceasta la Cincinnati. Liderul mondial s-a calificat în finala Mastersului din Ohio după o victorie dramatică în fața lui Hubert Hurkacz, după ce a salvat o minge de meci (2-6, 7-6, 6-3), în timp de sârbul și-a asigurat biletele pentru ultimul act în urma unei victorii în două seturi contra lui Alexander Zverev, scor 7-6 (5), 7-5.
Betano Toronto & Cincinnati
Toată emoția de la turneele ATP de pe Eurosport se joacă cu BETANO
Imediat după succesul cu Zverev, Djokovic a vorbit despre confruntarea cu Alcaraz din finală și s-a arătat extem de entuziasmat că-l va întâlni din nou pe iberic într-un meci pentru titlu.
"Este uimitor pentru sport. Locurile 1 și 2 din lume se vor confrunta din nou în finala unui mare eveniment... asta cred că și-au dorit toți de la începutul turneului. Iată-ne, aici suntem.", a spus Djokovic la interviul acordat pe teren.

Djokovic - Alcaraz, marea finală de la Cincinnati

Nole a defilat la Cincinnati până în faza semifinalelor, dar după meciul cu Zverev a recunoscut că ar fi putut juca ceva mai bine: "Sunt mulțumit. Cred că sunt câteva lucruri pe care le-aș fi putut face mai bine, dar este o victorie în două seturi împotriva unui jucător grozav, în mare formă, așa că sunt foarte fericit".
Prin victoria contra lui Zverev, Djokovic a ajuns la 1068 de victorii în circuitul ATP, egalându-i la acest capitol pe Rafa Nadal și Ivan Lendl. Doar Jimmy Connors (1274) și Roger Federer (1251) au mai multe victorii în circuit, în era Open.
Novak Djokovic și Carlos Alcaraz se vor afla față în față pentru a 3-a oară consecutiv la turneele la care au participat împreună. Nole s-a impus în semifinalele de la Roland Garros, iar Carlitos a câștigat dramatic ultimul act de la Wimbledon. Acum, cei mai buni jucători din lume vor juca pentru prima dată pe hard, și nu orcicum, ci cu trofeul de la Cincinnati pe masă.
Finala de la Cincinnati dintre Carlos Alcaraz și Novak Djokovic va fi în direct pe Eurosport și aplicația Eurosport de la ora 23:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo