Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, lăsat perplex de ce a găsit la Cincinnati: "E incredibil, am crezut că am greșit"

Irina Aldea

Actualizat 14/08/2023 la 17:43 GMT+3

Novak Djokovic a revenit la Cincinnati după doi ani în care nu a putut intra în SUA, iar sârbul a fost uluit de ce a găsit la competiția organizată în Ohio. Sute de fani s-au înghesuit să-l vadă la antrenament pe cel mai titrat tenismen din istorie (ATP).

Novak Djokovic, Cincinnati 2023

Credit imagine: Twitter

Cel mai longeviv lider mondial din istorie, Novak Djokovic, a susținut o conferință înainte de începerea turneului Masters de la Cincinnati. Sârbul a sosit în SUA în America, după doi ani, și a mers direct la antrenament. Totuși, Nole nu se aștepta să intre pe un teren ale cărui tribune să fie pline ochi.
Betano Toronto & Cincinnati
Toată emoția de la turneele ATP de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Nole a umplut arena chiar dacă încă nu a jucat un meci oficial în SUA în acest an.Nu au mai fost locuri goale, astfel că fanii au stat chiar și pe bordurile și balustradele de lângă teren, mulți dintre ei înghesuindu-se în afara terenului să tragă cu ochiul la sesiunea de antrenament a legendarului tenismen sârb.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, lăsat perplex de ce a găsit la Cincinnati

"A fost incredibil, ca să fiu sincer. Am glumit cu antrenorul meu și l-am întrebat dacă suntem pe terenul potrivit, pentru că am crezut că este un meci, iar noi îl întrerupem. Și el a crezut că se desfășoară un meci, pentru că era un teren de joc. Este cu adevărat uimitor. Sunt foarte recunoscător pentru prezența atâtor oameni la antrenamente. Am experimentat la unele turnee din întreaga lume atmosfere similare în ceea ce privește prezența numeroasă pe terenurile de antrenament", a declarat Djokovic, care a triumfat de două ori la Cincinnati în carieră, în 2018 și 2020.
Acum 5 ani, Djokovic a câștigat pentru prima dată turneul de la Cincinnati și a devenit singurul jucător din istorie care își trece în palmares toate titlurile de Masters. 2 ani mai târziu, a câștigat la Cincinnati pentru a doua oară, completând o altă bornă incredibilă: a câștigat fiecare turneu Masters de cel puțin două ori. Anul acesta, el va juca la Cincinnati atât la simplu, cât și la dublu.
Turneul ATP Masters de la Cincinnati se vede în această săptămână pe Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo