După înfrângerea Irinei Begu în fața polonezei Iga Swiatek, Sorana Cîrstea a rămas singura reprezentantă a României în proba de simplu de la Wimbledon.
O veste foarte bună a venit astăzi însă din proba de dublu, acolo unde Andreea Mitu și Monica Niculescu au furnizat o mare surpriză, câștigând categoric, scor 6-2, 6-3 partida cu perechea Nicole Melichar / Demi Schuurs, după numai o oră și 25 de minute de joc.

Wimbledon 2021 | Andreea Mitu și Monica Niculescu s-au calificat în turul doi la dublu

Tenis
Ashleigh Barty, lider detașat în clasamentul WTA. Cum stau româncele
23/08/2021 LA 10:38
Victoria româncelor reprezintă o performanță extraordinară dacă ținem cont că perechea americano-olandeză a fost cap de serie 4 la turneul de la Wimbledon. Cele două adversare ale Andreei și Monicăi au câștigat în acest an 2 turnee, la Doha și la Miami, și au jucat 2 finale pe iarbă înainte de Wimbledon, la Berlin și Eastbourne.
În turul secund, Andreea Mitu și Monica Niculescu vor înfrunta perechea învingătoare a duelului Caroline Dolehide / Storm Sanders - Kaja Juvan / Ann Li.
Tot pe tabloul de dublu, Raluca Olaru și partenera ei Nadiya Kichenok sunt calificate în turul doi, unde vor înfrunta astăzi dublul format din Sabrina Santamaria și Tamara Zidansek. Tot astăzi, Patricia Țig și Cornelia Emily Lister vor juca în primul tur contra taiwanezelor Hao-Ching Chan și Latisha Chan.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Olympic Games
Monica Niculescu, prima reacție după victoria fantastică obținută alături de Raluca Olaru la Tokyo
24/07/2021 LA 07:31
Tokyo 2020
Mihaela Buzărnescu & dublul Niculescu/Olaru și-au aflat adversarele la Jocurile Olimpice de la Tokyo
22/07/2021 LA 05:07