După înfrângerea Irinei Begu în fața polonezei Iga Swiatek, Sorana Cîrstea a rămas singura reprezentantă a României în proba de simplu de la Wimbledon.
O veste foarte bună a venit astăzi însă din proba de dublu, acolo unde Andreea Mitu și Monica Niculescu au furnizat o mare surpriză, câștigând categoric, scor 6-2, 6-3 partida cu perechea Nicole Melichar / Demi Schuurs, după numai o oră și 25 de minute de joc.

Wimbledon 2021 | Andreea Mitu și Monica Niculescu s-au calificat în turul doi la dublu

Rothesay Open Nottingham
Monica Niculescu și Caroline Dolehide au fost învinse în finala de dublu de la Nottingham
12/06/2022 LA 19:32
Victoria româncelor reprezintă o performanță extraordinară dacă ținem cont că perechea americano-olandeză a fost cap de serie 4 la turneul de la Wimbledon. Cele două adversare ale Andreei și Monicăi au câștigat în acest an 2 turnee, la Doha și la Miami, și au jucat 2 finale pe iarbă înainte de Wimbledon, la Berlin și Eastbourne.
În turul secund, Andreea Mitu și Monica Niculescu vor înfrunta perechea învingătoare a duelului Caroline Dolehide / Storm Sanders - Kaja Juvan / Ann Li.
Tot pe tabloul de dublu, Raluca Olaru și partenera ei Nadiya Kichenok sunt calificate în turul doi, unde vor înfrunta astăzi dublul format din Sabrina Santamaria și Tamara Zidansek. Tot astăzi, Patricia Țig și Cornelia Emily Lister vor juca în primul tur contra taiwanezelor Hao-Ching Chan și Latisha Chan.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
OFICIAL | Cine vine în locul Simonei Halep la meciul cu Polonia din Billie Jean King Cup
30/03/2022 LA 15:03
Tenis
Horia Tecău a anunțat lotul pentru meciul cu Polonia! Simona Halep, racheta numărul 1 a României
18/03/2022 LA 16:08