Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Dramele" Simonei Halep, alinare pentru Ons Jabeur, după eșecul devastator din finala de la Wimbledon

Irina Aldea

Publicat 19/07/2023 la 22:58 GMT+3

Ons Jabeur a suferit o înfrângere dureroasă sâmbătă la Wimbledon, cu Vondrousova. Tunisianca a avut un început mai bun de partidă, dar a părut că se prăbușește sub importanța meciului și a cedat după doar o oră și 22 de minute. Totuși, Jabeur și-a găsit alinare în "dramele" Simonei Halep, asta pentru că și românca a suferit înfrângeri dureroase până să triumfe la nivel de Grand Slam.

Rezumatul finalei feminine de la Wimbledon 2023, Vondrousova - Jabeur

Ons Jabeur a pierdut sâmbătă finala de la Wimbledon 2023, cedând cu 4-6, 4-6 în fața Marketei Vondrousova. Tunisianca a condus cu 4-2 în primul set, moment în care a părut că a clacat. Jucătoarea de pe locul 6 WTA a recunoscut că e cea mai dureroasă înfrângere a carierei și a plâns imediat după meci, însă a promis că se va întoarce și va câștiga turneul, mulțumind publicului și felicitându-și adversara.
Pentru Ons Jabeur a fost a treia finală de Grand Slam pierdută, după cele de la Wimbledon și US Open, de anul trecut. Tunisianca a recunoscut la conferința de presă de la All England Club că a plâns alături de Kim Clijsters în vestiar. Belgianca a trecut și ea prin aceeași neplăcere de a pierde primele finale de Grand Slam până a reușit să se impună la nivel de Grand Slam. Același lucra i s-a întâmplat și Simonei Halep, dar și lui Chris Evert.
CITEȘTE ȘI:

"Dramele" Simonei Halep, alinare pentru Jabeur, după eșecul devastator de la Wimbledon

"Kim Clijsters, Chris Evert și Simona Halep au pierdut primele 3 finale de Grand Slam, știi asta?", a fost o întrebare a unui jurnalist pentru Ons Jabeur, care a răspuns imediat: "4, de fapt. Kim tocmai îmi spuneaasta. Plângeam împreună în vestiar". Pentru Ons Jabeur, aducerea în discuție a acestor nume mari cântărește greu, asta pentru că poate spera în continuare la un triumf pe cele mai mari scene din tenisul feminin.
Simona Halep a fost nevoită să se confrunte cu momente extrem de dureroase de-a lungul carierei până să triumfe. Sportiva noastră a pierdut la Roland Garros în 2014 cu Maria Sharapova, la Roland Garros în 2017 cu Jelena Ostapenko și la Australian Open 2018 cu Caroline Wozniacki, însă apoi au urmat două victorii de referință în cariera româncei: titlul de la Roland Garros 2018, câștigat în fața americancei Sloane Stephens (3-6, 6-4, 6-1) și titlul de la Wimbledon 2019, câștigat în fața americancei Serena Williams (6-2, 6-2).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo