Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV | Sorana Cîrstea a răspuns, după ce "și-a pus în cap" tot internetul! Care a fost ideea din spatele postării

Bianca Dumitru

Actualizat 05/07/2023 la 23:41 GMT+3

Sorana Cîrstea a obținut astăzi calificarea în turul 2 la Wimbledon, după ce a trecut în 3 seturi de Tatjana Maria. La finalul partidei, românca ne-a oferit un interviu exclusiv în care a vorbit, printre altele, despre mesajul postat zilele trecute, care a stârnit o adevărată furtună pe rețelele de socializare.

Așa s-a calificat Sorana Cîrstea în turul 2 la Wimbledon! Victorie impresionantă cu Tatjana Maria

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 la Wimbledon, după ce a învins-o în 3 seturi pe Tatjana Maria, scor 6-1, 2-6, 6-3, după o oră și 40 de minute de joc.
Betano - Wimbledon 2023
Toată emoția de la Wimbledon de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
După meci, românca de pe locul 37 WTA a vorbit despre victorie, arătându-se mulțumită de ceea ce a arătat pe teren. Sorana a spus că acesta a fost cel mai bun meci al său din acest sezon pe iarbă și a mărturisit că a încercat să profite de întreruperi, folosindu-le în avantajul ei.
"În primul rând, mă bucur de victorie, cred că primul set a fost cel mai bun set jucat pe iarbă din acest sezon. Am fost foarte mulțumită de modul în care am jucat primul set, extraordinar de disciplinată, am respectat planul, am fost agresivă, am încercat să vin cât mai mult la fileu și lucrurile au mers bine.
Apoi, într-adevăr, acele două întreruperi din cauza ploii au contat un pic, m-au scos un pic din ritm, deși asta face parte din tenis și toți suntem în aceeași situație, deci trebuie să-l folosești ca un atu pentru tine.
După ce am revenit, un pic mi-a scăzut nivelul, m-am grăbit un pic mai mult și acel set 2 s-a dus foarte repede. Dar mă bucur de faptul că în setul 3 mi-am găsit din nou jocul, am reușit să fiu din nou disciplinată, să vin prima la fileu pentru că astăzi planul era să atac cât mai mult la fileu și să câștig acest meci pentru că anul trecut am pierdut în fața ei și acel meci a durut foarte tare. Mă bucur că mi-am luat revanșa astăzi", a declarat Sorana Cîrstea.
Citește și:

Sorana Cîrstea, despre mesajul care "i-a pus în cap" tot internetul

Întrebată și despre mesajul postat zilele trecute pe rețelele de socializare, care a creat o adevărată furtună printre internauți, Sorana a spus că ideea din spatele acelei postări a fost una pozitivă.
Sportiva a menționat că a fost impresionată, după sosirea la Wimbledon, de eleganța și clasa spectatorilor și de frumusețea acestei competiții, care i-au dat o stare foarte bună.
"A fost un mesaj care a venit după sosirea mea la Wimbledon și a fost un mesaj pozitiv. Ieri am văzut-o pe Prințesa de Wales, Kate, și m-a impresionat extraordinar de mult eleganța ei, eleganța doamnelor de aici, cât de frumos sunt îmbrăcați bărbații, toți la costum, cu cravată, și câtă disciplină au copiii, ce inocență, și totul a venit dintr-o admirație a mea față de acest turneu și de toate lucrurile frumoase pe care le-am văzut aici, care reprezintă acest turneu.
A fost un mesaj pozitiv care, în general, în ziua de astăzi se poate interpreta oricum, însă mesajul a fost unul pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât de frumoasă e lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu. De aici a fost inspirația înainte de această postare. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una foarte pozitivă", a spus românca.
Mesajul Soranei Cîrstea
În turul 2 la Wimbledon, Sorana Cîrstea va da peste Jelena Ostapenko, o jucătoare cu care s-a mai duelat de multe ori, dar niciodată pe iarbă, și despre care a avut doar cuvinte de laudă.
"E extraordinar de bună, mult mai bună decât pare la prima vedere, cu o mână extraordinară, foarte agresivă, dovadă că toate meciurile dinainte au fost foarte dificile pentru mine. Dar e o suprafață nouă, nu am jucat până acum împotriva ei pe iarbă.
Spun eu că la ultimul meci direct am luat un set, am progresat acolo și o să fac tot posibilul să mă concentrez pe ceea ce ține de mine și să joc acest meci destul de inteligent. Așa cum spuneam, e o jucătoare agresivă și e destul de dificil să fii și mai agresivă. Va trebui prin inteligență să reușesc să câștig acest meci", a conchis Sorana Cîrstea.
picture

Sorana Cîrstea, după calificarea în turul 2 la Wimbledon

Turneul de Grand Slam de la Wimbledon este programat în perioada 3 - 16 iulie și va fi transmis pe Eurosport și în aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo