Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu e în turul al doilea la Wimbledon, după duelul cu Rebecca Marino. Victorie în set decisiv pentru româncă

Andrei Nicolae

Actualizat 06/07/2023 la 16:19 GMT+3

Irina Begu s-a calificat în turul al doilea de la Wimbledon, după ce s-a impus în trei seturi în fața canadiencei Rebecca Marino, la capătul a 2 ore și un minut, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-2. Begu este cea de-a patra sportivă din România calificată în turul secund la Wimbledon, după Cristian, Bogdan și Cîrstea.

Irina Begu e în turul 2 la Wimbledon! Victorie în 3 seturi cu Rebecca Marino

Partida dintre Begu și Marino, desfășurată de-a lungul a două zile, a început foarte bine pentru tenismena din România. Sportiva clasată pe locul 30 WTA a făcut repede break-ul în primul act, la 1-1, după care canadianca și-a mai cedat încă o dată serviciul la 3-1.
Betano - Wimbledon 2023
Toată emoția de la Wimbledon de pe Eurosport se joacă cu BETANO
Begu a profitat de greșelile adversarei ei și nu și-a cedat serviciul, reușind să se impună în primul act cu scorul de 6-2 la capătul a 38 de minute de joc. Sportiva din America de Nord a început mai bine actul secund și a făcut break-ul la 2-1.
Duelul dintre cele două tenismene a fost întrerupt însă în ziua a treia a turneului, din cauza întunericului. Partida a fost reluată în cea de-a patra zi de la All England Club de la scorul de 4-2 în setul secund pentru canadiancă.
Citește și:

Begu s-a calificat în turul al doilea de la Wimbledon și va da piept cu Anna Blinkova

După reluarea jocului, Marino a confirmat singurul break făcut în actul secund și s-a impus cu 6-3 după 39 de minute. Actul decisiv a început prost pentru Begu, care și-a cedat serviciul la 1-1, însă românca a revenit imediat și a făcut în următorul game rebreak-ul.
Tenismena din România și-a continuat forma bună din actul decisiv și a mai câștigat un game pe serviciul adversarei sale, ducând scorul la 4-2. Begu a confirmat break-ul și s-a impus cu 6-2 în setul decisiv, devenind cea de-a patra românca din turul al doilea de la Londra, după Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Sorana Cîrstea.
În următoarea rundă, Begu va da piept cu Anna Blinkova, sportivă clasată pe locul 40 în ierarhia WTA. Rusoaica a trecut în prima rundă de la Londra de Yanina Wickmayer, jucătoare venită din calificări.
Turneul de Grand Slam de la Wimbledon este programat în perioada 3 - 16 iulie și va fi transmis pe Eurosport și în aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Wimbledon 2023 se desfășoară în perioada 3-16 iulie, în direct pe Eurosport & pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo