Andy Murray va debuta luni la Wimbledon 2022, urmând a-l întâlni în primul tur pe australianul James Duckworth, locul 77 ATP.
Britanicul, care a jucat recent în finala turneului de la Stuttgart, pe care a pierdut-o în fața lui Matteo Berrettini, a susținut o conferință de presă astăzi, în care a vorbit, printre altele, despre accidentarea suferită în urmă cu două săptămâni.
Murray a spus că recuperarea sa a decurs bine și că, deși nu foarte multă lume mai crede în el, are parte de sprijinul lui Ivan Lendl, care îl va ajuta să obțină rezultate bune.
Tenis
Lovitură pentru Laver Cup, după ce Federer, Nadal și Djokovic și-au anunțat prezența! Marele absent
02/08/2022 LA 17:50
"Da, recuperarea a mers bine. Am reușit să-mi fac progrese treptat la antrenamentele din această săptămână și am ajuns să joc câteva seturi, mai multe puncte. Ultimele zile au fost bune.
Evident că faptul că îl am pe Ivan Lendl în echipa mea mă ajută. Am avut mult succes împreună în trecut. Ne cunoaștem bine. El încă mai crede în mine. Nu există o mulțime de oameni care să fi făcut asta în ultima perioadă, dar el a făcut-o. Asta mă ajută cu siguranță", a declarat Andy Murray.
Citește și:

Ce va face Andy Murray cu premiul de la Wimbledon 2022

Sportivul de pe locul 51 ATP a dezvăluit și ce intenționează să facă, după Wimbledon 2022, cu premiul în bani pe care îl va câștiga.
Andy Murray a spus că vrea să doneze toți banii în favoarea copiilor ucraineni, urmând a face asta prin intermediul programului UNICEF.
"Acest lucru (n.r. să donez banii din câștiguri) îmi va da o motivație suplimentară pentru a performa și a câștiga meciuri", a spus sportivul în vârstă de 35 de ani.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Laver Cup 2022, SOLD OUT! Cât costă să-i vezi pe Federer, Nadal, Djokovic și Murray jucând împreună
23/07/2022 LA 06:28
Tenis
Andy Murray se gândește să devină antrenor! Scoțianul a numit 4 jucători pe care i-ar pregăti
14/07/2022 LA 20:32