Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anunțul lui Rafael Nadal, cu câteva zile înaintea turneului de Grand Slam de la Wimbledon

Eurosport
DeEurosport

Publicat 17/06/2022 la 19:21 GMT+3

Rafael Nadal, campion la Australian Open și Roland Garros în acest an, a confirmat zvonurile din presă că va deveni tată.

Rafael Nadal et sa femme Mery Perello en 2021

Credit imagine: Imago

Rafael Nadal a anunţat vineri că va fi tată pentru prima dată, confirmând astfel informaţiile din presa din ţara sa.
"O să fiu tată, nu obişnuiesc să vorbesc despre viaţa mea personală pentru că eu cred că sunt deja suficient de expus în viaţa profesională", a spus deţinătorul recordului de trofee de Grand Slam câştigate (22), în cadrul unei conferinţe de presă.
Zvonurile despre sarcina soţiei tenismanului, Mery Perello (33 ani), circulă încă de la Roland Garros, dar s-au înmulţit în această săptămână după ce revista spaniolă Hola a susţinut că a avut o confirmare în această privinţă.
Nadal (36 ani) a preferat să nu spună mai multe, amintind că el şi anturajul său au preferat discreţia.

Rafael Nadal va juca în turneul de la Wimbledon

"Nu prevăd nicio schimbare în viaţa mea profesională" datorită acestui eveniment, a adăugat tenismanul. El a confirmat reporterilor intenţia sa de a juca la turneul de la Wimbledon care începe pe 27 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport.
Problemele medicale cu care se confruntă au pus sub semnul întrebării viitorul carierei sale, însă Nadal a dat dovadă în acest sezon de o voinţă extraordinară, reuşind să câştige titlurile la Australian Open şi Roland Garros, pentru a ajunge astfel la un număr record de 22 de titluri de Mare Şlem.
Rafael Nadal suferă de mai mulţi ani de sindromul Muller-Weiss, o maladie degenerativă "cronică şi incurabilă" care l-a obligat să pună capăt sezonului 2021 în luna august. El a revenit în circuit la începutul acestui an şi a putut evolua la Roland Garros doar cu ajutorul unor injecţii pentru calmarea durerilor la picior.
Turneul de Grand Slam de la Wimbledon va avea loc în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo