Moștenitor al tronului Marii Britanii, Prințul George a vizionat finala dintre Novak Djokovic și Nick Kyrgios din tribuna regală. George a fost însoțit de către părinții săi și s-a bucurat enorm de faptul că preferatul său a fost marele câștigător al turneului. Înainte de finală, micul George a fost întrebat cine speră să câștige trofeul, iar el a oferit un răspuns timid: "Djokovic".
Aflat pentru prima dată în tribuna oficială de la Wimbledon, prințul George s-a aflat în atenția publicului prezent la eveniment și a urmărit fascinat cum favoritul lui, Djokovic, câștigă marea finală în fața lui Nick Kyrgios. George a impresionat prin ținuta elegantă, iar după meci a fost surprins să primească trofeul chiar din partea campionului, Djokovic.
Tenis
Andy Roddick știe cine e jucătorul care se poate compara cu Federer, Nadal & Djokovic: "E singurul"
ACUM O ZI
CITEȘTE ȘI:

Prințul George, fericit pentru succesul lui Djokovic la Wimbledon

Kate Middleton i-a acordat lui Novak Djokovic marele trofeu la Wimbledon. Ducesa de Cambridge a avut o discuție privată cu Novak Djokovic la scurt timp după ce i-a înmânat numărului 7 mondial al șaptelea trofeu de la Wimbledon. Kate Middleton a dezvăluit că toți copiii ei joacă tenis, după ce l-a adus pe Prințul George să urmărească finala, în care Djokovic l-a învins pe Nick Kyrgios cu 4-6, 6-3, 6-4, 7-6(3).
"Nivelul tenisului, modul în care ai jucat a fost uimitor și incredibil pentru George să te vadă", i-a spus ea lui Djokovic după cea de-a 21-a victorie de Grand Slam. "A fost prima dată când a venit aici. Are opt ani", și a dezvăluit că toți cei trei copii ai ei au jucat tenis, inclusiv Prințul Louis, în vârstă de patru ani. Ea a continuat: "Toți joacă, chiar și Louis. Sincer, foarte bine jucat, felicitări!".
Dacă Prințul George a fost prezent în loja regală, fiul lui Djokovic, Stefan, în vârstă de 7 ani, a fost absent de la finală, sârbul dezvăluind că Stefan a fost ocupat să joace un set de tenis cu copiii fraților Bryan - lucru pe care l-a făcut toată săptămâna. În schimb, fiica lui Djokovic, Tara, în vârstă de cinci ani, și-a făcut apariția în loja sa odată ce finala s-a încheiat - fiind prea mică pentru a urmări meciul ca spectator.
Tenis
OFICIAL | Novak Djokovic, OUT și de la Cincinnati, după Montreal! Situație imposibilă pentru sârb
IERI LA 16:31
Tenis
SUA: "Nevaccinații, tratați ca vaccinații!" Ce se întâmplă cu Novak Djokovic înainte de US Open
IERI LA 15:06