Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic şi fanii săi tremură de frica COVID-19. Nole s-a antrenat joi cu Cilic

Cristian Mihală

Actualizat 28/06/2022 la 12:44 GMT+3

Novak Djokovic şi fanii lui se tem că Marin Cilic i-ar fi putut transmite COVID-19 sârbului. Cei doi s-au antrenat joi, cu puţin timp înainte ca jucătorul croat să fie depitat pozitiv la coronavirus.

Marin Cilic of Croatia congratulates Novak Djokovic of Serbia during the Western & Southern Open at Lindner Family Tennis Center on August 18, 2018 in Mason, Ohio

Credit imagine: Getty Images

Marin Cilic, semifinalist la Roland Garros şi fost învingător la US Open, nu va putea participa la Wimbledon. Croatul a anunţat aseară, târziu, că nu va fi prezent la start, deşi a sperat până în ultima clipă că va da un test negativ şi va putea juca.
Dincolo de ghinionul avut de croat, care se afla într-o formă comparabilă cu cea din 2017, când ajungea până în finala Wimbledon, Djokovic şi fanii lui au motive să se teamă.

Djokovic şi Cilic s-au îmbrăţişat la antrenamentul de joi

Sârbul s-a antrenat alături de Cilic joi, chiar înainte ca sportivul croat să afle că are COVID-19.
"Joia trecută, câștigătorul de la US Open 2014 s-a antrenat cu Novak Djokovic pe terenul central (lucru permis pentru prima dată, anul acesta). Cei doi s-au îmbrăţişat, ca salut, apoi au purtat un schimb de opinii. Chiar și după antrenament, cei doi au discutat intim. Această întâlnire ar putea avea acum consecințe pentru Djokovic.
Contactul strâns cu Cilic, care ulterior a fost testat pozitiv, dă naștere acum la temeri că numărul trei mondial, care l-a învins luni după-amiază pe sud-coreeanul Soonwoo Kwon (24 de ani, ATP 81) în patru seturi , s-ar fi putut infecta și el. Până acum, nu există vreun test pozitiv, evident, dar perioada de incubaţie depinde de la persoană la persoană", notează blick.ch.
Nu doar Djokovic se teme din cauza antrenamentului cu Cilic, de la Wimbledon. Nadal şi Berrettini, ceilalţi doi mari favoriţi, s-au întreţinut şi ei preţ de câteva zeci de secunde cu sportivul croat, în ultimele zile, notează sursa citată.
Imaginile cu Cilic şi Djokovic la antrenamentul de joi au fost publicate pe Twitter de Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep. În prezent, marele antrenor australian îl are sub comandă pe tânărul şi talentantul Jannik Sinner.
Program Wimbledon marți
Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo