Jannik Sinner - Carlos Alcaraz a fost cel mai așteptat meci al zilei a șaptea la Wimbledon, iar disputa nu a dezamăgit deloc. Italianul a jucat aproape perfect și a obținut o victorie destul de clară, scor 6-1, 6-4, 6-7 (8), 6-3, după 3 ore și 28 de minute de joc. Noul elev al lui Darren Cahill va avea parte acum de un meci și mai dificil, în sferturile de finală.
Sinner se va duela cu Novak Djokovic în sferturile de finală de la Wimbledon.Departe de a fi un jucător care preferă iarba, italianul de 20 de ani are șansa la un rezultat istoric la All England Club. Acum, jucătorul pregătit de Cahill spune că nu are nicio presiune înaintea partidei cu Novak Djokovic, de care va încerca să se bucure din plin marți la Wimbledon.
CITEȘTE ȘI:
US Open
Medvedev a vorbit despre interzicerea lui Djokovic la US Open! Opinia sugestivă a liderului mondial
07/08/2022 LA 09:42

Jannik Sinner, "avertisment" pentru Novak Djokovic la Wimbledon

Jannik Sinner și Novak Djokovic se vor întâlni în sferturile de la Wimbledon pentru a doua oară în circuit. Cei doi s-au confruntat în premieră în 2021, la turneul pe zgură de la Monte Carlo. Acolo, sârbul s-a impus clar cu 6-4, 6-2 în turul al doilea, dar meciul de mâine va fi primul pe iarbă, o premieră de neratat.
"Va fi un meci greu, fără îndoială. Novak joacă foarte bine. Eu voi încerca să dau tot ce am mai bun. Măcar atât pot să fac. Mă voi bucura de fiecare moment pe teren, așa cum am făcut-o și astăzi. Plănuiesc să mă distrez pe teren. A fost un moment foarte special pe terenul central cu Alcaraz. Să văd cum tribunele se bucură și cântă a fost ceva incredibil. Sper ca și în runda următoare să fie la fel. Voi încerca să mă recuperez bine și să fiu pregătit pentru luptă", a spus Jannik Sinner la conferința de presă.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/07/03/3403630.jpg
US Open
Djokovic ar putea primi un ajutor nesperat! Congresul american cere primirea sârbului la US Open
06/08/2022 LA 07:55
Tenis
Carlos Alcaraz, record absolut în ATP! Capitolul la care îi eclipsează pe Nadal, Federer și Djokovic
04/08/2022 LA 14:02