Fostul antrenor al lui Novak Djokovic a dezvăluit câte titluri de Grand Slam vrea să aibă sârbul: "De la 9 ani mi-a zis"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 11/07/2022 la 19:25 GMT+3

Novak Djokovic a ajuns duminică la 21 de titluri de Grand Slam, după ce a cucerit marele trofeu de la Wimbledon. Fostul antrenor al sârbului e convins că Nole nu are de gând să se oprească aici, el având țeluri mult mai înalte.

Djokovic, magistral în finala cu Nick Kyrgios la Wimbledon! Sârbul a cucerit titlul major cu nr. 21

Novak Djokovic ar fi dornic să câștige mult mai multe titluri de Grand Slam, potrivit fostului său antrenor Bogdan Obradovic. Victoria de duminică de la Wimbledon a fost cel de-al 21-lea titlu de Grand Slam al lui Djokovic, apropiindu-se la un singur titlu de recordul deținut de Rafael Nadal. Djokovic nu a putut apăra cele 2.000 de puncte din clasamentul turneului, după ce i-au fost retrase punctele.
Fostul antrenor al lui Novak Djokovic, Bogdan Obradovic, este încrezător că sârbul poate depăși recordul de 22 de Grand Slam-uri al lui Rafael Nadal și a dezvăluit obiectivul ambițios al campionului de la Wimbledon. Djokovic și-a asigurat cel de-al 21-lea succes în turneele Grand Slam cu 4-6, 6-3, 6-4, 7-6(3) în fața lui Nick Kyrgios, obținând duminică al șaptelea său titlu la Wimbledon, și nu dă semne că ar vrea să se oprească aici.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic visează să ajungă la 30 de titluri de Grand Slam, potrivit fostului lui antrenor

Când a fost întrebat de BBC 5 Live dacă crede că Djokovic va bate recordul lui Nadal, Obradovic a răspuns: "Vorbeam cu Novak când avea 9 ani, acesta este momentul în care ne-am întâlnit pentru prima dată. De la 9 ani mi-a spus ce planuri are. După aceea, când avea 13 ani, am început să lucrăm împreună permanent pentru următorii 18 ani, ceea ce a fost o perioadă foarte lungă.
Îmi spunea de fiecare dată și îi cunosc ideea, vrea să ajungă la numărul 30, la 30 de titluri de Grand Slam, care se traduce în trei-zero titluri. E uluitor ce obiectiv și-a trasat. Asta este ceea ce vrea Novak. Așa că, în următorii cinci ani, el va juca. În următorii cinci ani, va avea probabil 20 de șanse să obțină aceste numere, adică 30 de titluri [de Grand Slam]. Să vedem dacă va reușit", a spus Obradovic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo