Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Halep, la al cincilea sfert la Wimbledon! Ce a spus despre Anisimova, dar și ce îi place cel mai mult la jocul pe iarbă

Alex Masgras

Publicat 04/07/2022 la 22:36 GMT+3

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, după victoria din optimi contra Paulei Badosa. În sferturi, fază în care a ajuns deja de cinci ori la Londra, Simona Halep o va întâlni pe Amanda Anisimova.

220704_wimbledon_pre_show_halep_badosa

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, după o victorie categorică în fața favoritei numărul 4, Paula Badosa, scor 6-1, 6-2. În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe Amanda Anisimova, jucătoare care a învins-o în optimi pe Harmony Tan.
Halep și Anisimova s-au întâlnit în urmă cu câteva săptămâni, tot pe iarbă, la Bad Homburg, acolo unde românca s-a impus fără emoții, 6-2, 6-1.
"Va fi un meci diferit. Bineînțeles, acela a fost un meci grozav pentru mine, dar mă aștept la o partidă dificilă. Sunt aici să joc la fel cum am jucat astăzi, mă concentrez pe jocul meu.
Sunt sigură că pot juca un tenis la fel de bun din nou, dar va fi o provocare. Sunt sferturile de finală de la Wimbledon. Sunt pregătită și abia aștept meciul următor", a declarat Simona Halep la conferința de presă.
picture

Simona Halep, meci "de pus în ramă" la Wimbledon, cu Paula Badosa! Românca a cedat doar 3 game-uri

Citește și:

Simona Halep, la al cincilea sfert de finală la Wimbledon

Simona Halep a ajuns la al cincilea sfert de finală al carierei la Wimbledon, iar campioana din 2019 a fost întrebată la conferința de presă despre ce îi place cel mai mult atunci când joacă pe iarbă.
"Nu e ușor să răspund la această întrebare deoarece iarba nu este o suprafață ușoară, trebuie să te conectezi cu ea. Trebuie să te obișnuiești cu ea.
Îmi place că e o suprafață rapidă, o simt. Am stabilitate, picioarele mele sunt destul de puternice pe această suprafață. Da, îmi place pentru că este rapidă, este în mine. Este o suprafață bună pentru mine. Simt că se potrivește jocului meu", a mai spus Simona Halep.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo