Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon, după o victorie categorică în fața favoritei numărul 4, Paula Badosa, scor 6-1, 6-2. În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe Amanda Anisimova, jucătoare care a învins-o în optimi pe Harmony Tan.
Halep și Anisimova s-au întâlnit în urmă cu câteva săptămâni, tot pe iarbă, la Bad Homburg, acolo unde românca s-a impus fără emoții, 6-2, 6-1.
"Va fi un meci diferit. Bineînțeles, acela a fost un meci grozav pentru mine, dar mă aștept la o partidă dificilă. Sunt aici să joc la fel cum am jucat astăzi, mă concentrez pe jocul meu.
Wimbledon
Kyrgios, convins că ar fi câștigat titlul la Wimbledon cu o singură condiție! De ce a depins totul
29/07/2022 LA 14:35
Sunt sigură că pot juca un tenis la fel de bun din nou, dar va fi o provocare. Sunt sferturile de finală de la Wimbledon. Sunt pregătită și abia aștept meciul următor", a declarat Simona Halep la conferința de presă.

Simona Halep, meci "de pus în ramă" la Wimbledon, cu Paula Badosa! Românca a cedat doar 3 game-uri

Citește și:

Simona Halep, la al cincilea sfert de finală la Wimbledon

Simona Halep a ajuns la al cincilea sfert de finală al carierei la Wimbledon, iar campioana din 2019 a fost întrebată la conferința de presă despre ce îi place cel mai mult atunci când joacă pe iarbă.
"Nu e ușor să răspund la această întrebare deoarece iarba nu este o suprafață ușoară, trebuie să te conectezi cu ea. Trebuie să te obișnuiești cu ea.
Îmi place că e o suprafață rapidă, o simt. Am stabilitate, picioarele mele sunt destul de puternice pe această suprafață. Da, îmi place pentru că este rapidă, este în mine. Este o suprafață bună pentru mine. Simt că se potrivește jocului meu", a mai spus Simona Halep.
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Berrettini a trecut prin "infern", după COVID-19: "Nici nu am putut să mă uit la Wimbledon"
18/07/2022 LA 08:34
Wimbledon
Ubi Tennis a ales cele mai tari ținute de la Wimbledon. Ce au scris despre cum s-a îmbrăcat Halep
16/07/2022 LA 12:47