Hurkacz, cap de serie numărul 7, a cărui forţă este potrivită jocului pe iarbă, ocupă locul al treilea pe lista jucătorilor cu cei mai mulţi aşi reuşiţi anul acesta în circuitul ATP - 452 -, după americanii John Isner şi Reilly Opelka, doi specialişti în astfel de lovituri.
Şaptezeci dintre aşii lui Hurkacz au venit în doar şase meciuri pe iarbă, polonezul câştigând săptămâna trecută turneul de la Halle, unde l-a învins în finală pe rusul Daniil Medvedev, numărul unu mondial.
"Aş dori să vă anunţ că, începând de mâine, mă angajez să donez 100 de euro pentru fiecare as pe care pe care îl reuşesc la Wimbledon, pentru a ajuta poporul ucrainean. Sper ca serviciul meu să funcţioneze bine", a scris Hurkacz pe contul său de Twitter.
Wimbledon
Kyrgios, convins că ar fi câștigat titlul la Wimbledon cu o singură condiție! De ce a depins totul
29/07/2022 LA 14:35
Jucătorul polonez îşi începe campania de la Wimbledon luni, când îl va înfrunta în primul tur pe spaniolul Alejandro Davidovich Fokina.
Organizatorii turneului de la Wimbledon au interzis prezenţa jucătorilor ruşi şi belaruşi la ediţia din acest an, ca urmare a invaziei din Ucraina.
Sursa:
https://i.eurosport.com/2022/06/26/3399261.jpg
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Berrettini a trecut prin "infern", după COVID-19: "Nici nu am putut să mă uit la Wimbledon"
18/07/2022 LA 08:34
Wimbledon
Ubi Tennis a ales cele mai tari ținute de la Wimbledon. Ce au scris despre cum s-a îmbrăcat Halep
16/07/2022 LA 12:47