Jucătorul de 27 de ani crede că povestea sa poate deveni un adevărat exemplu pentru cei care nu trăiesc în condiții excelente, dar care își pot transforma visul în realitate. Kyrgios a vorbit despre poza postată pe contul său de Instagram și le-a explicat reporterilor care este ideea pe care vrea să o transmită:
"Cred că este doar un mesaj puternic pentru orice copil care se îndoiește de el. Doar continuă. Uită-te la poza aia, arăt ca Manny din Modern Family. Am crescut în Canberra, terenurile pe care mă antrenam erau oribile, iar acum sunt în finala Wimbledon.
National Bank Open
Kyrgios, scos din minți de un jurnalist, după victoria cu Medvedev! Ce l-a deranjat pe australian
11/08/2022 LA 11:26
Cred sincer că este o inspirație pentru orice copil care este defavorizat sau înconjurat de lucruri negative sau doar este adus la pământ din mai multe direcții. Evident, sunt momente în care urăsc acest sport, dar sunt momente când cred că sunt unul dintre cei mai competitivi oameni pe care îi cunosc", a declarat australianul, potrivit eurosport.co.uk.
Kyrgios va juca pentru prima dată într-o finală de Grand Slam, după ce și-a întrecut performanțele înregistrate la Australian Open în 2015 și la Wimbledon în 2014. Jucătorul australian a reușit să ajungă atunci până în sferturile de finală, însă drumul lui către penultimul act a fost stopat în ambele situații.

Kyrgios, bilanț pozitiv cu Djokovic

Finala de la Wimbledon va reprezenta a treia confruntare dintre australian și Nole, Kyrgios fiind cel care a câștigat precedentele două partide. Primul duel dintre cei doi a avut loc în 2017, în sferturile de finală ale turneului din Acapulco, unde jucătorul de la Antipozi s-a impus cu scorul de 7-6, 7-5.
Kyrgios a câștigat și următoarea partidă jucată în fața lui Novak, la două săptămâni după prima victorie. Australianul l-a învins atunci pe sârb la turneul de la Indian Wells în optimile de finală cu scorul de 6-4, 7-6.
Djokovic vânează al 21-lea titlu de mare șlem în încercarea de a se apropia de Rafael Nadal, în timp ce Kyrgios este față în față cu primul său trofeu de Grand Slam din întreaga carieră.
Finala dintre Nick Kyrgios și Novak Djokovic va avea loc duminică, de la ora 16:00 (ora României) și va fi transmisă în format LIVE TEXT & VIDEO pe Eurosport.ro.
National Bank Open
Kyrgios promite să facă spectacol în meciul cu Medvedev la Montreal: "Fanii vor primi ce își doresc"
10/08/2022 LA 11:49
Citi Open
Meci spectacol la Washington. Kyrgios a salvat cinci mingi de meci și l-a învins pe Tiafoe
06/08/2022 LA 08:27