Nick Kyrgios se află în fața primei finale de Grand Slam a carierei. El va juca în ultimul act de la Wimbledon, după ce Rafael Nadal, adversarul său din semifinale, s-a retras din turneu, din cauza accidentării suferite în timpul meciului din sferturile cu Taylor Fritz.
Australianul rămâne unul dintre cei mai controversați jucători din circuitul ATP, dar mama sa consideră că se poate observa o schimbare în ceea ce îl privește. Prestațiile bune din ultimele săptămâni ale lui Kyrgios au legătură cu această schimbare, observată și de mama jucătorului, care spune că fiul său apreciază mult mai mult viața.
În trecut, Kyrgios era un timp care prefera să stea toată ziua în cameră și să se joace jocuri video:
Wimbledon
Kyrgios, convins că ar fi câștigat titlul la Wimbledon cu o singură condiție! De ce a depins totul
29/07/2022 LA 14:35
"În sfârșit apreciază unde este, acesta este cel mai important lucru. Înainte ne era foarte greu să îl facem să facă lucruri. Era fericit să stea în camera lui și să se joace toată ziua. Îl durea umărul pentru că se juca prea mult.
În Beijing voiam să mergem la Marele Zid. Cine nu ar merge, nu? Nick nu a vrut. El era fericit să stea în camera lui, iar acest lucru m-a îngrijorat. Țin minte și în Canada, când am zis să mergem la Cascada Niagara, nu a vrut să meargă. Nick nu voia să facă astfel de lucruri", a spus mama lui Nick Kyrgios pentru Sydney Morning Herald.
Citește și:

Nick Kyrgios, înaintea primei finale de Grand Slam a carierei

Mama lui Nick Kyrgios este foarte bucuroasă pentru fiul său, care a început să privească cu alți ochi viața și să facă și alte lucruri:
"Este o diferență foarte mare, văd asta în story-urile lui de pe Instagram. Este prima oară, cred, când merge la Big Ben. A fost de atâtea ori la Londra și nu a vizitat nimic. De la Australian Open de anul acesta a început să facă mai multe lucruri.
Acum înțelege că nu se învârte totul în jurul tenisului. Trebuie să te bucuri de viață, sunt extrem de fericită pentru cum este acum", a mai spus mama lui Kyrgios.
Nick Kyrgios va juca duminică în finala turneului de la Wimbledon. El va juca împotriva câștigătorului partidei dintre Novak Djokovic și Cameron Norrie.
Novak Djokovic – Cameron Norrie se joacă astăzi, în jurul orei 17:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Wimbledon
Berrettini a trecut prin "infern", după COVID-19: "Nici nu am putut să mă uit la Wimbledon"
18/07/2022 LA 08:34
Wimbledon
Ubi Tennis a ales cele mai tari ținute de la Wimbledon. Ce au scris despre cum s-a îmbrăcat Halep
16/07/2022 LA 12:47