Novak Djokovic va juca a 32-a finală de Grand Slam a carierei, după ce a trecut cu 2-6, 6-3, 6-2, 6-4 de favoritul publicului, Cameron Norrie. Semifinala nu a avut istoric: deși britanicul a început excelent, fostul număr unu mondial a devenit din ce în ce mai dominant, neoferindu-i prea multe șanse adversarului de a rămâne în joc.

Djokovic și gelul izotonic care a devenit viral

Într-o astfel de partidă unidirecționată, alte lucruri decât ce s-a întâmplat pe teren au atras atenția, astfel că presa din Marea Britanie se întreabă ce a mestecat Nole în timpul unei pauze dintre gameuri. Imaginile au devenit virale, iar misterul a fost adâncit chiar de Djokovic, care nu a dorit să ofere detalii în conferința de presă, când a fost întrebat pe marginea subiectului.
Wimbledon
Kyrgios, convins că ar fi câștigat titlul la Wimbledon cu o singură condiție! De ce a depins totul
29/07/2022 LA 14:35
"E poțiune magică, e tot ce pot să vă spun. Veți afla în curând, dar acum nu pot să vorbesc despre asta. Veți afla în curând", a spus Djokovic în conferință.
Și în partidele anterioare de la Wimbledon sârbul a avut același obicei, stârnind curiozitatea tuturor.
The Telegraph susține că cel mai probabil e vorba de un gel izotonic, doar că prezența lui într-o sticlă a intrigat, de obicei fiind ambalat precum batoanele de ciocolată.
Unii sportivi folosesc băuturi izotonice, dar, în funcție de organism, alții preferă gelurile. Acestea reușesc să furnizeze cu success o cantitate satisfăcătoare de carbohidrați ușor digerabili și îi oferă corpului energia atât de necesară în ritm de efort susținut.
Djokovic se pregătește acum de finala cu Nick Kyrgios, care va avea loc duminică, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, de la ora 16:00.
Wimbledon
Berrettini a trecut prin "infern", după COVID-19: "Nici nu am putut să mă uit la Wimbledon"
18/07/2022 LA 08:34
Wimbledon
Ubi Tennis a ales cele mai tari ținute de la Wimbledon. Ce au scris despre cum s-a îmbrăcat Halep
16/07/2022 LA 12:47