Nick Kyrgios este convins că lumea tenisului nu va mai vedea vreodată jucători precum Novak Djokovic, Rafael Nadal și Roger Federer. Înaintea finalei de la Wimbledon, acolo unde îl va întâlni pe Djokovic, Kyrgios a vorbit despre diferența dintre cei trei mari tenismeni și restul jucătorilor din circuit.
Australianul este convins că nimeni nu va reușit să se apropei de performanțele celor trei jucători, care au împreună 62 de turnee de Grand Slam:
"Nimeni nu îi poate înlocui, sincer să vă spun. Avem o mulțime de jucători tineri talentați. Alcaraz este incredibil, pe Sinner l-ați văzut ce poate să facă (n.r. la meciul cu Djokovic din sferturi).
Wimbledon
Kyrgios, convins că ar fi câștigat titlul la Wimbledon cu o singură condiție! De ce a depins totul
29/07/2022 LA 14:35
Dar nu vom mai vedea un luptător precum Rafa. Nu vom mai vedea vreodată pe cineva care să mânuiască racheta așa cum o face Roger, fără vreun efort. Probabil că nu vom mai vedea pe nimeni care câștigă și joacă atât de bine precum Djokovic.
Dacă voi fi capabil să ridic vreodată deasupra capului un trofeu de Grand Slam, vă rog să nu puneți presiune pe mine să mai câștig unul. Jucătorii ca Federer, Nadal și Djokovic sunt atât de rari", a spus Kyrgios, pentru The Age.
https://i.eurosport.com/2021/10/05/3232187.jpg
Citește și:

Nick Kyrgios, la prima finală de Grand Slam a carierei

Nick Kyrgios va juca duminică în prima finală de Grand Slam a carierei. Australianul îl va întâlni în ultimul act al turneului de la Wimbledon pe Novak Djokovic.
Kyrgios a profitat de retragerea din turneu a lui Rafael Nadal, care s-a accidentat în sfertul cu Taylor Fritz și nu s-a prezentat la semifinala de vineri.
În ceea ce îl privește pe adversarul său de duminică, Novak Djokovic a obținut calificarea în finală după ce l-a învins în semifinale pe Cameron Norrie, scor 2-6, 6-3, 6-2, 6-4.
Înaintea finalei cu Novak Djokovic de duminică, Nick Kyrgios se poate mândri cu faptul că are două victorii în fața jucătorului sârb. Djokovic și Kyrgios s-au întâlnit doar de două ori, în luna martie 2017, la Acapulco și Indian Wells, iar de fiecare dată s-a impus jucătorul australian, fără să piardă set.
Marea finală de la Wimbledon, Djokovic - Kyrgios, va avea loc duminică, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, de la ora 16:00.
Wimbledon
Berrettini a trecut prin "infern", după COVID-19: "Nici nu am putut să mă uit la Wimbledon"
18/07/2022 LA 08:34
Wimbledon
Ubi Tennis a ales cele mai tari ținute de la Wimbledon. Ce au scris despre cum s-a îmbrăcat Halep
16/07/2022 LA 12:47