Nick Kyrgios a trecut joi de Filip Krajinovic și s-a calificat în turul 3 la Wimbledon. Australianul s-a impus cu 6-2, 6-3, 6-1, într-o oră și 25 de minute de joc, la capătul unui meci în care a adunat 49 de mingi câștigătoare și 24 de ași.
După meci, sportivul de pe locul 40 ATP s-a arătat mulțumit de prestația sa și a spus că vrea să le demonstreze oamenilor că este bun. Apoi, însă, întrebat de un jurnalist despre incidentul din primul tur al Grand Slam-ului de la All England Club, Kyrgios a răbufnit:
"Nu s-a întâmplat nimic extraordinar astăzi (n.r. în meciul cu Krajinovic) și asta îmi place. Ce vei scrie despre comportamentul meu azi? Nimic! Despre scuipat? De ce îmi pui o întrebare de acum două zile? Oare pentru că nu ai o poveste de scris astăzi?
Citi Open
Meci spectacol la Washington. Kyrgios a salvat cinci mingi de meci și l-a învins pe Tiafoe
IERI LA 08:27
Eu sunt confortabil cu mine. Unii oameni iubesc să mă distrugă, dar nu vor putea să mă doboare. Vreau doar ca oamenii care urmăresc această conferință de presă sau meciurile mele de tenis să creadă în ei înșiși, să fie ei înșiși și nu ceea ce își doresc alții.
Sincer să fiu, nu-mi pasă mai puțin dacă există o anchetă asupra mea pentru ceea ce s-a întâmplat zilele trecute. Știu ce aduc acestui sport. Sunt unul dintre cei mai importanți jucători de tenis. Nu este nimic de investigat, este un fapt.
Am depășit multe obstacole în viața mea. Sunt foarte mândru că sunt aici și că joc în acest fel. Este un vis devenit realitate să fiu la Wimbledon", a declarat Nick Kyrgios.
Citește și:

NICK KYRGIOS, AMENDAT DUPĂ INCIDENTELE DIN PRIMUL TUR DE LA WIMBLEDON

Nick Kyrgios trebuie să bage mâna în buzunar după incidentele din partida cu Paul Jubb din primul tur de la Wimbledon. Australianul, care a venit extrem de încrezător la Wimbledon, după un parcurs bun în turneele pe iarbă premergătoare Grand Slam-ului de la Londra, s-a certat cu oficialii și fanii în timpul partidei cu tânărul jucător britanic. Ulterior, el a recunoscut că a scuipat către un fan din tribune, care l-a deranjat în timpul meciului.
Din cauza acestui comportament, Nick Kyrgios a fost amendat cu 8.211 lire sterline de către organizatorii britanici. De la debutul turneului, alți 13 jucători au fost amendați pentru comportamentul lor din timpul meciurilor, australianul fiind în capul listei.
Anul acesta, Kyrgios a mai fost amendat de câteva ori pentru comportamentul său. La Indian Wells, după meciul cu Nadal, el a fost amendat cu 25.000 de dolari americani, după ce a fost aproape să lovească un copil de mingi cu racheta, în timp ce la Miami, după partida cu Jannik Sinner, a primit mai multe amenzi pentru abaterile sale, suma totală ajungând la 35.000 de dolari americani.
https://i.eurosport.com/2022/07/01/3401636.jpg
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Lovitură pentru Laver Cup, după ce Federer, Nadal și Djokovic și-au anunțat prezența! Marele absent
02/08/2022 LA 17:50
Wimbledon
Kyrgios, convins că ar fi câștigat titlul la Wimbledon cu o singură condiție! De ce a depins totul
29/07/2022 LA 14:35