Thanasi Kokkinakis crede foarte mult în Nick Kyrgios la ediția din acest an de la Wimbledon. Kokkinakis este de părere că partenerul său de dublu poate face o figură frumoasă la ediția din acest an de la All England Club, mai ales că acesta vine după câteva rezultate bune pe iarbă.
Djokovic este favoritul numărul 1 la Wimbledon, dar Kokkinakis crede în șansele partenerului său de la dublu:
"Este un pretendent legitim. Arată foarte bine. M-am uitat peste tabloul lui și chiar m-am bucurat pentru el. Evident, turneele de Grand Slam sunt dificile, dar cu jocul său și felul în care se simte confortabil pe iarbă, cred că poate avea un parcurs lung aici. Sunt încrezător în acest lucru.
Wimbledon
Kyrgios, convins că ar fi câștigat titlul la Wimbledon cu o singură condiție! De ce a depins totul
29/07/2022 LA 14:35
Sunt mulți jucători buni, mai ales în meciurile de cinci seturi. Se pot întâmpla multe în cinci seturi. E greu să treci în minimum de seturi, iar cel mai greu lucru e să joci la fel meci după meci. Dacă poate obține victorii lejere, mai ales în primele tururi, cred că îl va pune într-o poziție foarte bună", a declarat Kokkinakis, potrivit Eurosport UK.
https://i.eurosport.com/2022/02/14/3316947.jpg
Citește și:

Nick Kyrgios se consideră unul dintre cei mai buni jucători pe iarbă

Nick Kyrgios a jucat în acest an două semifinale pe iarbă, la Stuttgart și Halle. De asemenea, el ar fi trebuit să participe și la Mallorca, dar a decis să se retragă, din cauza unor mici dureri abdominale, nedorind să riște participarea la Wimbledon.
În luna mai, Kyrgios era foarte încrezător și spunea că este unul dintre cei mai buni jucători pe iarbă, dacă nu chiar cel mai bun:
"Aș putea spune că cel mai bun jucător pe iarbă la ora actuală sunt chiar eu. Acest an a fost diferit. Am jucat câteva turnee și de fiecare dată m-am descurcat bine, am învins mulți dintre cei mai buni jucători din lume. Cred că este un an de renaștere pentru mine. Pur și simplu vreau să merg acolo (n.r. la Wimbledon) și să le arăt oamenilor că pot fi încă la cel mai înalt nivel. Vreau să mă bucur de asta și o voi face în felul meu", a spus Kyrgios într-un interviu acordat pentru Sydney Morning Herald.
În primul tur de la Wimbledon, Kyrgios îl va întâlni pe britanicul Paul Jubb (219 ATP). De asemenea, el va participa și în proba de dublu alături de Thanasis Kokkinakis, cei doi urmând să întâlnească în primul tur perechea Bedene/Kwon.
Turneul de la Wimbledon se va desfășura în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Wimbledon
Berrettini a trecut prin "infern", după COVID-19: "Nici nu am putut să mă uit la Wimbledon"
18/07/2022 LA 08:34
Wimbledon
Ubi Tennis a ales cele mai tari ținute de la Wimbledon. Ce au scris despre cum s-a îmbrăcat Halep
16/07/2022 LA 12:47