Novak Djokovic nu este de acord cu decizia organizatorilor de la Wimbledon din acest an de a nu avea un protocol Covid. După Marin Cilic și Matteo Berrettini, Roberto Bautista-Agut este cel mai nou jucător care a fost nevoit să se retragă din turneu, după ce a ieșit pozitiv.
Cea mai mare problemă legată de acest subiect este că jucătorii nu sunt obligați să se testeze, deoarece există riscul ca aceștia să fie pozitivi, ceea ce ar însemna retragerea din turneu.
Novak Djokovic a vorbit despre acest subiect și nu vede logica din spatele deciziei organizatorilor:
Wimbledon
Kyrgios, convins că ar fi câștigat titlul la Wimbledon cu o singură condiție! De ce a depins totul
29/07/2022 LA 14:35
"Acum câteva luni aveam reguli stricte. Acum, dacă un jucător este pozitiv, el poate decide, în teorie, dacă joacă sau nu. Nu are sens pentru mine, mai ales la așa puțin timp după lucrurile prin care am trecut cu toții", a declarat Novak Djokovic, potrivit We Love Tennis.
Citește și:

Novak Djokovic, în turul al treilea de la Wimbledon

Novak Djokovic, campionul ultimelor trei ediții de la Wimbledon, va juca astăzi în turul al treilea al turneului de la Londra. După ce a trecut în turul secund de australianul Thanasi Kokkinakis, scor 6-1, 6-4, 6-2, fostul număr 1 mondial îl va întâlni pe conaționalul său, Miomir Kecmanovic (30 ATP), în turul al treilea.
Până acum, Djokovic și Kecmanovic s-au mai întâlnit de două ori, ambele întâlniri având loc pe zgură, la Belgard, în 2021 și 2022. De fiecare dată s-a impus Novak Djokovic.
Partida dintre Novak Djokovic și Miomir Kecmanovic este programată a doua partidă a zilei de pe terenul central, nu mai devreme de ora 16:45, ora României.
https://i.eurosport.com/2022/07/01/3401636.jpg
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Berrettini a trecut prin "infern", după COVID-19: "Nici nu am putut să mă uit la Wimbledon"
18/07/2022 LA 08:34
Wimbledon
Ubi Tennis a ales cele mai tari ținute de la Wimbledon. Ce au scris despre cum s-a îmbrăcat Halep
16/07/2022 LA 12:47