Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, despre lipsa protocolului Covid de la Wimbledon: "Nu are sens pentru mine"

Alex Masgras

Publicat 01/07/2022 la 09:02 GMT+3

Novak Djokovic a vorbit despre lipsa protocolului Covid de la Wimbledon, după ce Berrettini, Cilic sau Bautista-Agut au fost nevoiiti să se retragă din turneu, după ce au ieșit pozitiv, dar asta pentru că s-au testat singuri. Sârbul consideră că este lipsită de sens această decizie a organizatorilor.

Novak Djokovic, demonstrație de forță la Wimbledon! Nole, victorie clară cu Kokkinakis

Novak Djokovic nu este de acord cu decizia organizatorilor de la Wimbledon din acest an de a nu avea un protocol Covid. După Marin Cilic și Matteo Berrettini, Roberto Bautista-Agut este cel mai nou jucător care a fost nevoit să se retragă din turneu, după ce a ieșit pozitiv.
Cea mai mare problemă legată de acest subiect este că jucătorii nu sunt obligați să se testeze, deoarece există riscul ca aceștia să fie pozitivi, ceea ce ar însemna retragerea din turneu.
Novak Djokovic a vorbit despre acest subiect și nu vede logica din spatele deciziei organizatorilor:
"Acum câteva luni aveam reguli stricte. Acum, dacă un jucător este pozitiv, el poate decide, în teorie, dacă joacă sau nu. Nu are sens pentru mine, mai ales la așa puțin timp după lucrurile prin care am trecut cu toții", a declarat Novak Djokovic, potrivit We Love Tennis.
Citește și:

Novak Djokovic, în turul al treilea de la Wimbledon

Novak Djokovic, campionul ultimelor trei ediții de la Wimbledon, va juca astăzi în turul al treilea al turneului de la Londra. După ce a trecut în turul secund de australianul Thanasi Kokkinakis, scor 6-1, 6-4, 6-2, fostul număr 1 mondial îl va întâlni pe conaționalul său, Miomir Kecmanovic (30 ATP), în turul al treilea.
Până acum, Djokovic și Kecmanovic s-au mai întâlnit de două ori, ambele întâlniri având loc pe zgură, la Belgard, în 2021 și 2022. De fiecare dată s-a impus Novak Djokovic.
Partida dintre Novak Djokovic și Miomir Kecmanovic este programată a doua partidă a zilei de pe terenul central, nu mai devreme de ora 16:45, ora României.
Wimbledon 2022 - 1 iulie, transmisiuni Eurosport 1&2
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo