Mats Wilander crede că Roger Federer va mai juca la Wimbledon, înainte ca marele campion elvețian să se retragă din tenis.
Roger Federer a jucat ultima oară în urmă cu un an, tot la Wimbledon, atunci când a pierdut în sferturile de finală contra lui Hubert Hurkacz. A urmat o operație pentru elvețian la picior, asta după ce a mai suferit intervenții chirurgicale și în 2021, iar acum își continuă recuperarea.
Ajuns la 40 de ani, Federer urmează să participe în luna septembrie la Laver Cup, iar o lună mai târziu, elvețianul va reveni la turneul său de casă, ATP Basel, acolo unde organizatorii au confirmat deja prezența acestuia.
Wimbledon
Kyrgios, convins că ar fi câștigat titlul la Wimbledon cu o singură condiție! De ce a depins totul
29/07/2022 LA 14:35
Citește și:

Mats Wilander crede că Roger Federer va reveni anul viitor la Wimbledon

În ceea ce privește turneul de la Wimbledon, turneu pe care Federer l-a câștigat de 8 ori în cariera sa, lucrurile par destul de complicate, dar Mats Wilander nu și-a pierdut speranța de a îl revedea pe Federer pe terenul central de la All England Club.
"Cred că va reveni doar dacă simte că este la nivelul de a juca la același nivel cu majoritatea jucătorilor din circuit. Are încrederea necesară de a ieși pe terenul central la Wimbledon anul viitor și să joace cu Novak Djokovic în sferturi și să spună că are o șansă? Nu cred că știe acest lucru.
Sunt convins că îl vom revedea. Dacă există o mică șansă din punct de vedere fizic, sunt foarte încrezător în ceea ce privește o nouă participare a sa la Wimbledon și poate mai mult de atât. Mai ales că am văzut-o pe Serena care chiar a spus că nu se gândește la retragere, ci se bucură de tenis", a spus expertul Eurosport, Mats Wilander.
https://i.eurosport.com/2022/07/04/3404166.jpg
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Berrettini a trecut prin "infern", după COVID-19: "Nici nu am putut să mă uit la Wimbledon"
18/07/2022 LA 08:34
Wimbledon
Ubi Tennis a ales cele mai tari ținute de la Wimbledon. Ce au scris despre cum s-a îmbrăcat Halep
16/07/2022 LA 12:47