Simona Halep și Ons Jabeur sunt favoritele zilei în cele două semifinale de la Wimbledon. În prima partidă programată pe terenul central, Ons Jabeur o va întâlni pe Tatjana Maria, în timp ce Simona Halep va juca în a doua semifinală contra Elenei Rybakina.
Marion Bartoli, campioana de la Wimbledon din 2013, se așteaptă să le vadă pe Simona Halep și Ons Jabeur în ultimul act al turneului de la Wimbledon. Bartoli a recunoscut că o vedea pe Jabeur favorită a turneului încă de la începutul turneului, dar fosta jucătoare din Franța a fost impresionată și de parcursul lui Halep:
"Ons Jabeur joacă un tenis grozav. Ea a fost alegerea mea pentru a câștiga titlul la Wimbledon. Și Simona Halep a impresionat, mai ales prin modul în care a învins-o pe Badosa.
Wimbledon
Kyrgios, convins că ar fi câștigat titlul la Wimbledon cu o singură condiție! De ce a depins totul
29/07/2022 LA 14:35
Aceste două jucătoare ar trebui să ajungă în finală, dar la cum au stat lucrurile în acest turneu, cu atât de multe surprize, nu se știe niciodată", a declarat Marion Bartoli pentru Ubitennis.
Citește și:

Simona Halep joacă în a doua semifinală a zilei de la Wimbledon

Ons Jabeur o va întâlni pe Tatjana Maria în prima semifinală a zilei de la Wimbledon, de la ora 15:30, în timp ce Simona Halep o va întâlni pe Elena Rybakina, imediat după încheierea primei semifinale.
Până acum, cele două s-au întâlnit de trei ori, iar Halep conduce cu 2-1 în ceea ce privește întâlnirile directe. Singura victorie a jucătoarei care reprezintă Kazahstanul a venit în urma unui abandon al româncei, în 2019, la Wuhan, la 5-4 în primul set pentru Rybakina.
De atunci, Simona Halep s-a impus în celelalte două partide (Dubai 2020 și US Open 2021) în trei seturi.
Duelul Simona Halep - Elena Rybakina, din semifinalele Wimbledon, este în direct azi, în jurul orei 17:00, pe Eurosport și Eurosport Player.
Wimbledon
Berrettini a trecut prin "infern", după COVID-19: "Nici nu am putut să mă uit la Wimbledon"
18/07/2022 LA 08:34
Wimbledon
Ubi Tennis a ales cele mai tari ținute de la Wimbledon. Ce au scris despre cum s-a îmbrăcat Halep
16/07/2022 LA 12:47