Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză uriașă la Wimbledon! Anett Kontaveit, "demolată" în turul al doilea în doar 56 de minute

Alex Masgras

Actualizat 29/06/2022 la 16:23 GMT+3

Anett Kontaveit, a doua favorită de la Wimbledon, a fost eliminată încă din turul secund al turneului de pe iarba londoneză. Jule Niemeier, ocupanta locului 97 în clasamentul WTA, a câștigat partida, scor 6-4, 6-0.

Anett Kontaveit

Credit imagine: Getty Images

Jule Niemeier, jucătoarea de 22 de ani de pe poziția 97 din clasamentul WTA, a eliminat a doua favorită a turneului, Anett Kontaveit, scor 6-4, 6-0, după 56 de minute de joc.
În primul set, diferența s-a făcut la scorul de 3-2 pentru jucătoarea din Germania, care a făcut singurul break al setului. În partea a doua, Niemeier nu a mai luat piciorul de pe pedala de accelerație și s-a impus cu 6-0, obținând calificarea în turul al treilea după doar 56 de minute de joc, în abia a doua prezență pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam.
Citește și:
În ceea ce o privește pe Anett Kontaveit, jucătoarea din Estonia continuă forma slabă din ultimele luni. Kontaveit, care a avut un final de 2021 extraordinar, cu finală la Turneul Campioanelor, nu se regăsește. În turul precedent, ea a câștigat prima partidă din ultimele două luni, după ce a pierdut la Roma și Roland Garros încă din primul tur.
Jule Niemeier va juca în turul al treilea împotriva câștigătoarei duelului dintre Anhelina Kalinina și Lesia Tsurenko.
Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Wimbledon 2022 - 29 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo