Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Nadal știe cine a greșit în meciul Kyrgios-Tsitsipas: "Am fost surprins să văd asta"

Alex Masgras

Actualizat 05/07/2022 la 16:18 GMT+3

Toni Nadal a vorbit despre incidentele din partida Nick Kyrgios-Stefanos Tsitsipas, iar unchiul lui Rafa, surprinzător, i-a luat apărarea australianului.

Nick Kyrgios (li.) und Stefanos Tsitsipas (re.) in Wimbledon

Credit imagine: Imago

Partida dintre Nick Kyrgios și Stefanos Tsitsipas a oferit tenis de calitate, dar și momente în care tensiunea și-a spus cuvântul. Mai multe voci importante l-au criticat pe Kyrgios pentru modul în care s-a comportat la această ediție de Wimbledon, fiind un obișnuit al momentelor controversate, dar Toni Nadal i-a luat apărarea australianului.
Unchiul lui Rafa a recunoscut că l-a criticat pe Kyrgios de mai multe ori în trecut, dar de data aceasta, Tsitsipas a fost cel care a greșit:
"În mai multe rânduri am fost critic la adresa australianului din cauza atitudinii sale răutăcioase, ieșirilor sau comentariilor nefericite. De data aceasta însă cred că vina îi aparține grecului.
Este adevărat, Kyrgios este enervant, provoacă. Poate să își destabilizeze adversarii foarte ușor. Cu toate acestea, am fost surprins să văd că Tsitsipas nu a putut face față acestei situații.
Este clar că Tsitsipas a acționat în detrimentul său, neștiind să gestioneze astfel de situații... nefiind în stare să își controleze emoțiile și nervii", a scris Toni Nadal în El Pais.
Citește și:

Nick Kyrgios, pentru a doua oară în sferturi la Wimbledon

Nick Kyrgios va juca pentru a doua oară în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon și pentru a treia oară într-un turneu de Grand Slam. Australianul a trecut de Brandon Nakashima în optimi, scor 4-6, 6-4, 7-6(2), 3-6, 6-2.
În sferturile de finală, Kyrgios îl va întâlni pe Cristian Garin. Jucătorul din Chile a avut parte și el de o partidă de cinci seturi în optimi, revenind de la 0-2 cu Alex de Minaur. Garin a câștigat cu 2-6, 5-7, 7-6(3), 6-4, 7-6(6).
În ceea ce privește duelul dintre Kyrgios și Garin, partida din sferturile de finală de la Wimbledon va reprezenta prima întâlnire directă între cei doi.
Wimbledon 2022 - 5 iulie, transmisiuni Eurosport 1&2
Turneul de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, este programat în perioada 27 iunie - 10 iulie și va fi transmis în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo