Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Unul dintre marile nume, out de la Wimbledon 2022, din cauza COVID-19! "Sunt devastat!"

Cristian Mihală

Actualizat 28/06/2022 la 08:24 GMT+3

Marin Cilic (17 ATP) a fost nevoit să se retragă de la Wimbledon înainte de primul meci. Croatul de 33 de ani a fost depistat cu COVID-19 și, deși a sperat că se recuperează în timp util, și ultimele teste au fost tot pozitive.

Marin Cilic

Credit imagine: Getty Images

Absență mare de pe tabloul masculin de la All England Club, acolo unde Marin Cilic, un jucător aflat într-o formă excepțională, a fost forțat să se retragă. Croatul a jucat excepțional în ultimele luni, aducându-ne aminte de momentele în care câștiga titlul la US Open (2014) şi făcea finale la Australian Open şi Wimbledon.

Cilic a sperat până în ultima clipă că va juca la Wimbledon

Din păcate pentru semifinalistul de la Roland Garros, visul numit Wimbledon 2022 s-a încheiat înainte să înceapă. Locul lui pe tabloul principal a fost luat de Nuno Borges, un lucky loser, după ce Cilic "a dat" pozitiv și la ultimul test de coronavirus făcut.
"Salutări! Cu tristețe vă informez că am fost testat pozitiv cu Covid. M-am autoizolat și speram la un rezultat negativ. Din păcate, încă mă simt rău și nu sunt capabil să evoluez la capacitate maximă.
Sunt devastat, nu voiam să ratez Wimbledon și să îmi închei în modul ăsta sezonul pe iarbă. Abia aștept să revin anul viitor", a fost mesajul lui Cilic pe Twitter.
Fost finalist la Wimbledon (a pierdut în ultimul act din 2017 contra lui Federer, 3-6, 1-6, 4-6), Cilic îl scutește de emoții pe Rafa Nadal, care avea un traseu infernal în drumul spre fazele finale de la All England Club. "Matadorul" ar fi trebuit să îl întâlnească pe croat în optimi, într-o partidă ce se anunța extrem de complicată, în contextul în care Cilic nu e doar printre cei mai buni la serviciu din lume, dar are un joc extrem de solid, per ansamblu.
Wimbledon 2022 - 28 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo