Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ziua surprizelor la Wimbledon! După favorita nr. 2, capul de serie 3 a părăsit competiția în turul 2

Bianca Dumitru

Publicat 29/06/2022 la 17:47 GMT+3

Casper Ruud, favoritul numărul 3 al turneului de la Wimbledon, a fost eliminat în turul 2, fiind învins de Ugo Humbert, locul 112 ATP, în 4 seturi.

Casper Ruud

Credit imagine: Getty Images

Casper Ruud a ratat, în această după-amiază, calificarea în turul 3 la Wimbledon, fiind eliminat din competiție. Favoritul nr. 3 al Grand Slam-ului de la All England Club a fost învins în 4 seturi de Ugo Humbert, scor 6-3, 2-6, 5-7, 4-6, după două ore și 39 de minute de joc.
Norvegianul de pe locul 6 mondial a jucat la începutul acestei luni în finala Roland Garros, unde a cedat în fața lui Rafael Nadal, în 3 seturi.
Acum, deși a început meciul cu Humbert în forță, câștigând primul set în aproximativ o jumătate de oră, Ruud nu a reușit să își mai adjudece un alt set și a pierdut în fața sportivului de pe locul 112 ATP.
În primul tur la Wimbledon, Casper Ruud l-a învins pe Albert Ramos-Vinolas (locul 39 ATP) în trei seturi, scor 7-6 (1), 7-6 (9), 6-2.
După ce l-a învins pe Ruud, Ugo Humbert îl va înfrunta în turul 3 al turneului de Grand Slam de la All England Club pe David Goffin (locul 58 ATP), care a trecut astăzi de Sebastian Baez, scor 6-1, 6-2, 6-4.
Citește și:

Favorita nr. 2, eliminată de la Wimbledon

Tot astăzi, pe tabloul feminin, Jule Niemeier, jucătoarea de 22 de ani de pe poziția 97 a clasamentului WTA, a eliminat-o pe a doua favorită a turneului de la Wimbledon, Anett Kontaveit, scor 6-4, 6-0, după 56 de minute de joc.
În primul set, diferența s-a făcut la scorul de 3-2 pentru jucătoarea din Germania, care a făcut singurul break al setului. În partea a doua, Niemeier nu a mai luat piciorul de pe pedala de accelerație și s-a impus cu 6-0, obținând calificarea în turul al treilea după doar 56 de minute de joc, în abia a doua prezență pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam.
În ceea ce o privește pe Anett Kontaveit, jucătoarea din Estonia continuă forma slabă din ultimele luni. Kontaveit, care a avut un final de 2021 extraordinar, cu finală la Turneul Campioanelor, nu se regăsește.
În turul precedent, ea a câștigat prima partidă din ultimele două luni, după ce a pierdut la Roma și Roland Garros încă din primul tur.
Wimbledon 2022 - 29 iunie, transmisiuni Eurosport 1&2
Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 27 iunie - 10 iulie 2022 și va fi în direct și în exclusivitate pentru România pe canalele Eurosport și pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo