Novak Djokovic este unul dintre cei mai apreciați sportivi de pe planetă, dar cu toate astea sârbul este oarecum în spatele lui Roger Federer și Rafael Nadal când vine vorba despre numărul de fani.
Deși performanțele sârbului sunt pe măsură, acesta nu s-a bucurat niciodată de susținerea majorității publicului atunci când și-a înfruntat rivalii. Ascensiunea lui Djokovic a început când Federer și Nadal dezvoltaseră deja o rivalitate care atrăgea toată atenția lumii tenisului, astfel că mulți iubitori ai sportului alb l-au văzut pe sârb ca pe un "intrus", ca pe unul care a stricat acea rivalitate, ridicându-se în multe momente deasupra celorlați doi titani.
Goran Ivanisevic, omul care a stat în spatele multor succese ale lui Djokovic începând cu 2019, a recunoscut că sârbul nu se bucură de susținerea lui Federer, dar a menționat că oamenii vor regreta în viitor faptul că l-au "ignorat" pe actualul lider mondial.
Roland Garros
Roland Garros LIVEBLOG | Medvedev, Tsitsipas și Ruud merg mai departe! Tabloul optimilor la feminin
ACUM 15 ORE
"Oamenii îl iubesc pe Djokovic, dar îl susțin mai mult pe Federer pentru că a venit primul. Dar trebuie să apreciezi ce face el (n.r. Djokovic). Tipul a câștigat totul. Oamenilor le va fi dor de el. Vor spune: La naiba, ne-ar plăcea ca Djokovic să se întoarcă.", a spus Ivanisevic pentru The Times.
"NOLE, MULȚI SPUN CĂ EȘTI CEL MAI BUN DIN ISTORIE, PESTE NADAL ȘI FEDERER". RĂSPUNSUL LUI DJOKOVIC

DJOKOVIC, ÎN CURSĂ PENTRU GOLDEN SLAM

Djokovic e în cursa pentru Golden Slam (toate titlurile de Grand Slam în același an + titlul olimpic), performanță nereușită de vreun jucător în istorie, la masculin. Steffi Graf, în 1988, este singura din istorie care se poate lăuda cu o asemenea perfomanță.
Totuși, chiar dacă domină autoritar circuitul masculin, Nole e conștient că e mult prea devreme să se discute despre o asemenea performanță. Chiar dacă s-ar impune la Wimbledon, să câștige atât la Jocurile Olimpice, cât și la US Open va fi foarte dificil.
"Nu îmi permit să mă gândesc prea mult la asta, să fiu sincer. Sunt competiții grele în față, mai e mult până departe", a explicat liderul mondial.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland Garros
Novak Djokovic e în optimi la Roland Garros! Sârbul a trecut de Bedene și-l așteaptă un super-duel
IERI LA 15:05
Roland Garros
Djokovic e în turul 3 la Roland Garros! Sârbul l-a învins pe noul elev al lui Vajda, Alex Molcan
25/05/2022 LA 16:37