Articol scris de Alex Masgras
Turneul de la Wimbledon din acest an a debutat cu o surpiză de proporții. Stefanos Tsitsipas, favoritul numărul 3 al competiției și proaspăt finalist al turneului de la Roland Garros, a fost eliminat de americanul Frances Tiafoe, scor 6-4, 6-4, 6-3. Grecul se află în acest moment pe locul 2 în clasamentul pentru Turneul Campionilor cu 4560 de puncte.
Până la turneul de pe iarba londoneză, Novak Djokovic avea un avans de doar 610 puncte față de jucătorul grec, sârbul având până acum 5170 de puncte. Astfel, după înfrângerea lui Tsitsipas din primul tur, Djokovic poate adăuga încă 2000 de puncte între el și grec, în cazul în care va reuși să câștige turneul de la Wimbledon.
Tenis
Djokovic îi ține în șah pe organizatorii Australian Open. Anunțul lui Nole
ACUM 7 ORE
Djokovic caută să termine pe primul loc în clasamentul anului 2021 pentru a depăși performanța idolului său, Pete Sampras. În perioada 1993-1998, fostul mare jucător american a reușit să încheie anul pe primul loc de 6 ori. Anul acesta, Novak Djokovic are șansa să devină primul jucător din istorie care termină anul pe primul loc de 7 ori.

Turneul Campionilor, din 2021 la Torino

După 12 ani în care Turneul Campionilor s-a desfășurat la Londra, a venit rândul orașului Torino să organizeze acest eveniment. Cu o primă ediție desfășurată la Tokyo în 1970, Turneul Campionilor a mai fost găzduit de orașe precum New York, Shanghai, Houston, Frankfurt, Paris, Barcelona, Boston sau Melbourne.
Turneul se va desfășura la Torino până în anul 2025 iar prima ediție va avea loc în acest an, în perioada 14-21 noiembrie 2021.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
ATP nu vrea să-și suspende turneele din China! Ce a cerut în cazul Shuai Peng
IERI LA 14:09
Tenis
Rusia, în semifinalele Cupei Davis. Programul penultimului act
IERI LA 08:36