Roger Federer a pierdut miercuri meciul din sfertul de finală de la Wimbledon, în fața polonezului Hubert Hurkacz. Federer a declarat după meci că nu știe dacă se va mai întoarce vreodată la Wimbledon, iar Novak Djokovic a întărit declarația elvețianului spunând că organizatorii au întocmit pentru Federer un program favorabil pentru că nu știu dacă se va întoarce pe iarba londoneză.
Roger Federer a disputat la Wimbledon 2021 cinci meciuri și toate au fost programate pe terenul central. Novak Djokovic este de părere că organizatorii au luat această hotărâre gândindu-se că orice meci disputat de Federer pe iarba londoneză poate fi ultimul al carierei pentru elvețian.

Wimbledon 2021 | Novak Djokovic crede că Federer a jucat ultimul său meci pe iarba londoneză

US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
ACUM 5 ORE
"Pentru mine totul este în regulă referitor la programul întocmit de organizatori. Sunt cumva obișnuit deja cu faptul că trebuie să joc cel puțin un meci pe alt teren decât pe cel central. De obicei cânt Federer și Nadal sunt pe tablou, asta mi se poate întâmpla. Așa s-a întâmplat și anul acesta la Wimbledon. Totul e în regulă.
Decizia organizatorilor e corectă, fiecare trebuie să aibă șansa de a juca pe cel mai mare teren, jucătorii tineri, cei promițători, alte vedete ale sportului. Berrettini ar fi meritat și el să joace pe terenul central, dar asta e decizia organizatorilor. Înțeleg de ce Roger a primit mereu șansa asta. Organizatorii nu știu dacă el va reveni anul viitor, așa că probabil de aceea i-au oferit această șansă la fiecare meci", a spus Djokovic la Londra.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
IERI LA 16:04
Laver Cup
Cine câștigă a patra ediție a Laver Cup. Pariul lui Roger Federer înaintea evenimentului din Chicago
IERI LA 15:09