Articol scris de Alex Masgras
Roger Federer, de 8 ori campion la Wimbledon, a fost eliminat în sferturile de finală de către polonezul Hubert Hurkacz, care s-a impus în 3 seturi, scor 6-3, 7-6(4), 6-0. În ceea ce părea pentru mulți ultima șansă reală a elvețianului de a câștiga un titlu de Grand Slam, Federer părăsește turneul după un ultim set în care nu a reușit să câștige vreun ghem.
După această înfrângere, mulți și-au pus întrebarea dacă acesta a fost ultimul meci al lui Federer. La conferința de presă de după partidă, elvețianul ajuns la aproape 40 de ani a spus că nu se gândește la retragere, că i-ar plăcea să continue să joace, dar la vârsta lui nu știe ce îi rezervă viitorul.
Tenis
Nadal promite că Federer va reveni pe teren: "Sunt încrezător că ne veți vedea jucând împreună!"
30/11/2022 LA 11:54

Boris Becker speră să îl revadă pe Federer la Wimbledon

Fostul mare campion german, Boris Becker, nu știe dacă Roger Federer va reveni la Wimbledon anul viitor. "S-a întâmplat ceva la care nu se aștepta nimeni din partea lui Federer pe terenul central. Pentru Roger nu este un fleac. E greu de spus dacă îl vom mai vedea pe aceste terenuri", a spus Boris Becker.
Cu toate că incertitudinea planează asupra viitorului lui Roger Federer, Boris Becker speră ca elvețianul să se întoarcă pe iarba londoneză. "Vreau ca Federer să revină la Wimbledon și anul viitor? Așa sper. Nu vreau ca ultimul set al lui la Wimbledon să fie 0-6", a mai spus fostul mare campion german.
În ceea ce privește Jocurile Olimpice de la Tokyo, Roger Federer a fost anunțat în urmă cu trei zile în echipa olimpică, dar după înfrângerea de la Wimbledon, participarea acestuia la Tokyo este pusă sub semnul întrebării.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Mouratoglou știe de ce nu au câștigat mai mult Medvedev și Tsitsipas: "Le-a afectat încrederea!"
25/11/2022 LA 11:34
Tenis
Nadal a pus capăt oricăror speculații! De ce e Federer cel mai mare rival al său și nu Djokovic
24/11/2022 LA 09:27