Novak Djokovic - Matteo Berrettini este marea finală de la Wimbledon 2021. Cei doi jucători se regăsesc în poziții diametral opuse înainte de ultimul act de la All England Club. Dacă sârbul este în căutarea celui de-al 6-lea titlu la Grand Slam-ul londonez (are 5 trofee din 6 finale disputate), italianul se află la prima finală a carierei la un turneu major.
Novak Djokovic are șansa azi să-i egaleze pe Roger Federer și Rafael Nadal în privința titlurilor de Grand Slam, iar Berrettini este în căutarea primului titlu major al carierei. Boris Becker este convins că jocul italianului Berrettini îi poate crea dificultăți lui Djokovic. Germanul, fost antrenor al sârbului, a declarat că tot ce își dorește pentru această finală e un meci memorabil.
CINE CÂȘTIGĂ FINALA WIMBLEDON 2021?
Tenis
Nadal, Djokovic și Murray, avertizați după retragerea lui Roger Federer: "Va fi efectul de domino!"
IERI LA 17:19

Wimbledon 2021 | Boris Becker crede în jocul lui Berrettini înaintea finalei cu Djokovic

Deși Novak Djokovic este favorit în marea finală de azi de la Wimbledon, Boris Becker crede că armele lui Matteo Berrettini îl pot încurca serios azi pe sârb. Cândva antrenorul lui Novak Djokovic, Becker a vorbit pentru Eurosport despre super-duelul de azi de pe Eurosport 2: "Cred că italianul are o șansă importantă în finală. Îmi plac mult serviciul lui, puterea pe care o are, jocul, personalitatea.
Cred că din punct de vedere mental, Matteo e pregătit să joace în prima lui finală de Grand Slam. Djokovic este favoritul, a câștigat aici de 5 ori înainte. La un moment dat, un alt jucător va veni și va prelua ștafeta, iar eu cred că Berrettini este unul dintre puținii jucători care au mentalitatea necesară să facă asta. Sincer să fiu, tot ce-mi doresc de la această finală este să fie un meci memorabil.
Matteo va avea parte de provocarea carierei în fața lui Novak. Nole are capacitatea de a fi cumpătat timp de câteva ore într-un meci cu istoria pe masă. Găsește mereu noi modalități de a câștiga. Novak acceptă dificultățile foarte ușor și caută soluții. De cele mai multe ori le găsește. În această luptă, Novak are avantajul că este mai înțelept, mai inteligent în general, însă nu joacă cel mai bun tenis al lui. Totuși, el e cel mai inteligent tenismen din câți am urmărit. Mulți jucători au un singur plan pe teren, el pregătește planul A, planul B, planul C, mereu e pregătit, indiferent de scenariu", a spus Boris Becker pentru Eurosport.
Orice lovitură de la Wimbledon de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Badosa, criticată vehement în Spania, după ce a răspuns la întrebarea "Cu cine ai juca dublu mixt?"
IERI LA 16:32
Tenis
Novak Djokovic i-a cucerit pe israelieni! Sârbul a jucat tenis în scaun cu rotile la Tel Aviv
IERI LA 15:56